Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Migranti v českém kempu! Žena z Hrádku začala panikařit, jednalo se jen o turisty z Německa

Žena měla pocit, že vidí migranty v českém kempu.
Žena měla pocit, že vidí migranty v českém kempu.  (Autor: koláž blesk.cz)
Autor: aba - 
15. září 2017
18:25

Na sociální síť umístila Lenka K. vzkaz mířený na starostu města Hrádek nad Nisou. Podle něj viděla v místním rekreačním centru Kristýna migranty. Všechno ale bylo trochu jinak.

Podle příspěvku Lenka viděla skupinku cizinců v kempu Kristýna a vyvodila z toho, že se jedná o migranty. "Už i na naší Kristýně posedává takováhle skupina cizinců a hlasitě poslouchá svou domorodou orientální hudbu. Drze pokukuje po ženách a vůbec," stojí v příspěvku, na který upozornil idnes.cz.

 

Pisatelka, povoláním zdravotní sestra, pak směřovala dotaz na místního starostu, zdali sem mohou legálně z Německa jezdit a pobývat tu. Později se ukázalo, že skupinka turistů byla skutečně z Německa, ale poklidně zase odjela.

 

Lenka za svůj dotaz nesklidila na sociální síti zrovna kladné reakce. Podle jedné uživatelky se cizinci chovají slušně a v místním kempu se mnohem hůř chovají právě Češi než turisté z jiných zemí.

 

Jak Josef Horinka, starosta města Hrádek nad Nisou přiznal, poradil Lence, aby zavolala policii v případě, že má podezření na migranty. Přiznává ale, že volat policii na všechny odlišně vypadající lidi může leckdy končit ne zrovna příjemně.

"Samozřejmě to není ideální řešení, ale jiné neznám, protože kontrolovat ty lidi nikdo jiný nemůže. Já pořád doufám, že to byl ojedinělý případ. Všichni víme, že žádní migranti tady nejsou," uzavírá starosta.

Video  Přistěhovalci obtěžovali v metru ženu. Když se jí starý pán zastal, zaútočili  - youtube.com
Video se připravuje ...

montevideo ( 16. září 2017 11:23 )

Na té fotce jsou turisti z Německa ? No potěš pánbůh .

ladybug ( 16. září 2017 00:33 )

Ať si zabední dveře, okna a nikam nechodí. Takovýhle báby praštěný se ze všeho po--rou.

paralenka ( 15. září 2017 23:33 )

Náno hloupá! Češi se zpravidla umějí chovat, ale hlavně neohrožují lidi kolem sebe jejich "svatým bojem" za islám! Gauneři jsou všude, ale ne tohoto kalibru, nevím, že by nějaký Čech třeba uřízl hlavu manažerovi firmy a narazil ji na kůl u fabriky jako ve Francii!

paralenka ( 15. září 2017 23:28 )

Zpanikařila? Vžyť to jsou přesně ty kobylky, které napadly Evropu! Jaksi je problém, že baba Merkla z nich udělala Němce, tedy ony údajné turisty! S pasem od téhle důry mohou kamkoliv v EU, do Hrádku to mají na skok. Jen doufám, že si nebudou chtít i zaskotačit na pláži po jejich! Uvidíme příští léto!

aeraluna ( 15. září 2017 20:59 )

Od pohledu typičtí Němci...tedy já tuhle skupinku někde vidět tak jdu domů pro flintu. Fakt Alemani jak vyšití...tůůristi...hahaha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání