Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zoufalé pátrání po Milanovi: Trpí schizofrenními stavy a je bez léků

Milan Novotný
Milan Novotný  (Autor: Policie ČR)
Autor: aba - 
14. září 2017
09:50

Z čírého zoufalství se rodina obrátila i na média. Tak moc se snaží najít Milana Novotného, který se rodině naposledy ozval 3. září. Pak jako by se po něm slehla zem.

Jeho sestra Eva je bezradná, a tak se obrátila na média v naději, že se její bratr najde. „Je to pro nás šok, máme strach o jeho zdraví a život,“ řekla pro denik.cz. Milan o sobě dal naposledy vědět v neděli 3. září večer, kdy ještě mluvil s maminkou.

Pak ale zmizel a nedal o sobě vědět. Podle všeho odešel bez peněz, telefonu a jen v tom, co měl zrovna na sobě. Navíc je Milan nemocný, trpí schizofrenními stavy a úzkostí, a tak se jeho sestra obává, že se mu mohlo přihodit něco zlého, nebo že někde bloudí bez potřebných léků.

„Bratr se vyznačuje tím, že je vysoký a extrémně hubený. Nosí zabarvovací brýle, ale může být i bez nich,“ popisuje Eva, jak její bratr vypadá. Muž je vysoký asi 190 cm, hubené postavy. Má modré oči a hnědočerné rovné vlasy. Nosí tmavé dioptrické brýle. Na sobě měl plátěné černé kalhoty, černé triko a mikinu s bílým nápisem a hnědošedé tenisky.

Pokud jste Milana viděli, nebo máte informace o tom, kde se zdržuje, kontaktujete policii na lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně.
Zdroj: http://hradecky.denik.cz/zlociny-a-soudy/rodina-nema-o-milanovi-vice-jak-tyden-zadne-zpravy-20170912.html

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání