Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bratr hlavního podezřelého: Ota o Míše mluvil těsně před smrtí. Byl smutný

Autor: ljš - 
12. září 2017
20:08

Případ odložen! Tahle slova plná beznaděje zřejmě v pátek zazní na tiskové konferenci k případu zmizení Míši Muzikářové (13). Podle rodiny hlavního podezřelého Otakara S. se dal takový závěr čekat.

„Mně to bylo jasný od začátku, kam to vyšetřování spěje, protože brácha se bránit nemůže. Když jsem viděl, že jsou ty pátrací týmy bez úspěchu, tak jsem tušil, jak to dopadne, co prohlásí,“ řekl Ondřej, bratr Otakara S. serveru TN.cz. „Jsem přesvědčený o tom, že to brácha nebyl. Znal jsem ho odmalička. Násilné sklony neměl. Já jsem ho snad jen jednou v životě viděl prát se s chlapem,“ dodal.

S dětmi měl prý Otakar výborný vztah a Ondřej si je navíc jistý, že by se mu přiznal. „Mluvili jsme spolu o tom, psali jsme si i zprávy. Já je ještě pořád mám, koukám na ně skoro každý den. Vysloveně jsem se ho v nich ptal, jestli té Míše něco provedl, a on: ‚Brácha, neprovedl,‘“ tvrdí.

Naposledy s bratrem mluvil v den jeho sebevraždy. „Asi dvě hodiny předtím, než se zabil. A ptal jsem se ho znova, to už byl hrozně smutnej, ten člověk. Pak s ním ještě mluvila matka, položil telefon a bylo to,“ vzpomíná Ondřej na sobotu 28. ledna, kdy se Otakar S. oběsil ve svém bytě v Čeminách na Plzeňsku.

Bratr byl podle něj pod velkým tlakem. „On vydržel strašně moc, tenkrát když v jednadvaceti přišel o tu ruku taky tak blbě, musel se naučít žít i s tou jednou rukou. Nevim, už toho asi měl dost,“ řekl.

Ať policie v pátek přednese jakékoli závěry, pro Ondřeje to nic neznamená. „Pokud se nenajde Míšino tělo a nespojí to s bratrem, tak tomu neuvěřím. Ale nejvíc bych si samozřejmě přál, aby se ta holka našla živá,“ řekl serveru.

Video  Nové video z pátrání po ztracené Míše. Ve službě jsou i potápěči.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Bratr Otakara S. promluvil o Míšině zmizení. Bratr Otakara S. promluvil o Míšině zmizení. | archiv Blesku

kamcerka ( 16. září 2017 09:09 )

Určitě to udělal, proč by se jinak oběsil? Navíc, detektor potvrdil, že o tom lhal a další věci. Kriminalisté i když tuší, kdo zatím je, pokud se nenajde tělo, nemohou nikoho obvinit z vraždy, protože je tu "šance", že dívka žijeˇ- pokud není tělo. To je podle zákona.

amara ( 13. září 2017 00:36 )

Ať už Ota byl právem považován za pachatele nebo ne, pravda je, že to že neměl násilné sklony přece nic nevypovídá o tom, jestli něco takového spáchal. I já ve svém okolí viděla takové, kteří byly schopni sexuálně zneužívat dítě a přitom pro okolí působili jako ti nejsrdečnější a nejobětavější lidé, co by se pro druhé rozkrájeli. A to že by smutný, no to mohl být. Navíc pokud by byl pachatel, ještě to neznamená, že musel dívku zabít cíleně, třeba "jen" osahat, či něco horšího a to že zemřela byla až shoda dalších okolností, třeba zazmatkoval. Tak či onak, to že už dřív měl "problémy" tohoto typu mu moc nepomohlo, každopádně nevinný člověk se bude snažit jakkoli prokázat svou nevinu, minimálně do té doby než by byl usvědčen, odsouzen, a proto to, že spáchal sebevraždu je pro mě známka toho, že s tím měl něco společného.

sport_ ( 12. září 2017 23:15 )

Snad mají a sdělí jistý důvod co neznáme. A pořádný, aby nám pachatel neběhal vesele venku.

sport_ ( 12. září 2017 23:12 )

Na tn je reportáž,.. uniklo pro prezidium, má být mrtvá od 12. 1..... sdělují, tak to byl důvod matky mazat do Pohádky a hulákat na FB o nejromantičtější noci ?

dingous ( 12. září 2017 21:35 )

hele brácho, kdyby brácha byl zůstal naživu, mohl se nařčení z viny zbavit ale že už měl za zlodějny a jiný pedo.případ nakakáno v gatích, tak raděj vzdal to už neokecáš, ani matka žvanilka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání