Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka si odskočila pro jídlo, půlroční dceru nechala v autě: Zloděj ho i s dítětem ukradl!

Autor: lm - 
12. září 2017
16:33

Noční můru všech rodičů si prožila matka z Kalifornie. Zloděj jí přímo před očima ukradl auto, ve kterém spala její sedmiměsíční dcera. Díky rychlému nasazení policie se dítě naštěstí podařilo najít v pořádku.

K otřesnému činu došlo v úterý odpoledne místního času v kalifornském městě Fontana. Maminka zaparkovala na parkovišti před restaurací, kam si chtěla zajít pro jídlo s sebou. Její sedmiměsíční dcerka spala, tak ji nechala v autě a odešla do restaurace. Zároveň ale nechala klíčky v zapalování, aby se nevypnula klimatizace a to byla osudová chyba.

Muž, který seděl uvnitř restaurace, si celé situace všiml a rozhodl se ji využít. Zloděj skočil do auta a začal ujíždět. Matka za ním ještě vyběhla a křičela, ať jí vrátí její dítě. Bohužel jí to ale bylo málo platné.

Zhruba po 90 minutách policisté našli odstavené auto v přibližně 30 kilometrů vzdáleném městečku Norco. Svědek popsal, že viděl, jak z auta vystoupil muž s dítětem v náručí a dal se na útěk. Policisté zloděje zanedlouho vypátrali i s dítětem, kterému se naštěstí nic nestalo. Zatčený muž byl identifikován jako Agabosi Christopher Tanpinu. Zatím není jasné, jestli bude nějakému postihu čelit i matka, která dítě nechala samotné v autě.

Unikátní záběry: Televizní helikoptéra objevila unesenou holčičku (3).

Video  Unikátní záběry: Televizní helikoptéra objevila unesenou holčičku (3).  - Reuters
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání