Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bubeník (22) ubil matku, babičku, dědečka a jejich opatrovnici k smrti. Jejich krev mu tekla po tváři

Autor: shp - 
11. září 2017
17:39

Vypadal jako slušný mladík, který právě dokončil univerzitu, kde hrál v jazzové skupině na buben. Pak se ale Orion Krause (22) z Grotonu ve státě Massachusetts objevil u sousedů se zakrváceným obličejem. Krev ale nebyla jeho. Doznal se, že k smrti ubil svou matku, babičku, dědečka a opatrovnici svých prarodičů.

K domu sousedů přišel zcela nahý, pokrytý bahnem a s krví na obličeji. Sousedům Walteru a Thelce Alcocerovým, kteří ho do té doby neznali, se přiznal, že zabil čtyři lidi. Tři z nich přitom pocházeli z jeho rodiny.

Vypadal jako hodný kluk, který potřebuje pomoc. Hubený a vysoký. Myslel jsem si, že se stal obětí nějakého šprýmu, dostal se do nehody nebo má psychické problémy. Nekrvácel nebo tak,“ prohlásil Alcocer pro list The Boston Globe.

Soused dodal, že si nemyslel, že mluví Krause pravdu. Pak ale přijela ambulance a policisté, kteří potvrdili, že v jejich domě našli čtyři mrtvoly. Mladíka zatkla policie a byl převezen do věznice. Dosud neměl kriminální záznam.

Slovenskem nedávno otřásl případ vraždy matky, kterou zabil syn Rastislav:

evru ( 11. září 2017 22:33 )

No jo Americká výchova, která bohužel dorazila i k nám. Hlavně, že se lidi množí a o děcka se potom nestarají a neznají hranice a dělají si co chtějí. Zrovna dnes jsem na jednu blondýnu, která ještě smrděla hnusnou voňavkou (asi jí smrděla ***) zařvala, že je matka roku...ale ona to asi nepochopila, když tak čuměla. Celou cestu asi pět zastávek si nevšímala svého fakana a nechala ho lítat po tramvaji a dělat jiné věci místo aby seděl na zadku....škoda, že z té sedačky nespadl na zem a nerozbil si palici, to bych chtěla vidět tu "mother fucker blonďatou jak by se potom tvářila.....3,14 ča

villon ( 11. září 2017 21:18 )

Tomu řikám bubenický sólo par exceláns. Takový bi nevyfrk ani Víťa Vávra.

naidka ( 11. září 2017 20:14 )

Jeho úsměv nevěstí nic dobrého.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání