Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Táta Nikoly V. z jízdy smrti: Chcete video? Dejte 100 tisíc!

Autor: dce, vet - 
13. září 2017
05:00

Z videa nehody u Obrnic i dva měsíce poté mrazí. Řidička Nikola B. (†21) a spolujezdkyně Nikola V. (24) se natáčely při rychlé jízdě v autě. Pro mladší z nich ale kolize, která následovala, skončila tragicky. Po rodině nyní lidé chtějí svolení video používat pro vzdělávací účely. Otec Nikoly V. má ale jasné podmínky.

O šokující video, které ukazuje, jaké následky může mít neopatrné chování za volantem, mají nyní zájem nejrůznější lidé i organizace. Mobil v ruce, rozptylování pitím, rychlá jízda, frajeřinky a potom už jen náraz a následné pokusy o záchranu dvou mladých životů. To přesně by mohli vidět i účastníci nejrůznějších školení, má to ale jeden háček…

„Někdo mi volal, už si nevybavuji kdo, že by to video chtěli použít na školení. Řekl jsem, že jestli ho chtějí dál ukazovat, tak ať vystaví šek na 100 tisíc korun, ne pro nás nebo mou dceru, ale rovnou bychom ho při předání věnovali třeba Klokánku nebo na postižené děti. Nechci, aby z toho byla jen senzace,“ řekl Blesku táta Nikoly Vlastimil V. „Řekli mi, že jsou nezisková organizace a že to nechtějí. Tím to skončilo a od té doby se nikdo neozval.“

Sama Nikola V. by ale použití videa nepovolila. „Já s tím nesouhlasím. Chci už mít pokoj. Kdyby se to pořád vysílalo, neměla bych klid nikdy. Každý by na mě pořád koukal, nikdy by to neskončilo,“ řekla Blesku v exkluzivním rozhovoru.

K nehodě došlo 6. července na silnici u Obrnic. Podle toho, co dívky hlásily do živého vysílání, jely asi 140 km/h, když najely na obrubník u autobusové zastávky. Jejich vůz skončil v protihlukové stěně. Nikolu B. se již bohužel nepodařilo zachránit, přestože byla pomoc na místě během pár minut.

majojo ( 13. září 2017 13:17 )

Ta slečna byla spolupracovnicí matky té zabité? A zřejmě se chce vrátit do práce? A tatínek na to? Kam se hrabe matka Štiková.

stevard ( 13. září 2017 11:59 )

no k tomu ne ni co dodat za hloupost se holt pláti

priserka ( 13. září 2017 10:46 )

Novináři jsou padlí na hlavu a ti dva taky...dělat rozhovory, nechat se fotit, že je hanba nefackuje

fouk.si ( 13. září 2017 10:04 )

Že je hanba nefackuje, kanálama by měli chodit a ne se ukazovat světu. Ta fuchtle má velký podíl na smrti "kamarádky" a ještě na tom chtějí vydělávat.

oshona ( 13. září 2017 10:02 )

Odporná chátra, která se nestydí vydělávat na smrti. Měl by jim nědo dát pořádně do rypáku a ta dementní kráva by měla lézt kanálama

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání