Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exkluzivně! Nikola, která vysílala jízdu smrti na Facebook: O nehodě jí řekl pacient na pokoji

Video se připravuje ...
Autor: Saša Vetkovská - 
11. září 2017
05:01

Přesně 66 dnů uplynulo v sobotu od tragické nehody dvou dívek u Mostu. Jízdu smrti tehdy v přímém přenosu na Facebooku přenášela Nikola V. (24). Karambol přežila. Blesk je první, komu se svěřila.

Už jedeme 120, během chvilky… 140! Teď teprve vyjíždíme z Mostu, sejdeme se za pět minut u Teska – hlásila jste letos 6. července svým přátelům na sociální síti. Krátce poté přišla rána. Už si vzpomínáte?

„Vybavuji si jen cestu do Mostu, cestu zpátky z Mostu, kdy jsme havarovaly, už ne.“

Jak dobře jste Nikol B. znala?

„Moc ne, jen asi měsíc přes její maminku, se kterou dělám v práci.“

Co té jízdě předcházelo?

„Měla jsem jít druhý den kamarádce na svatbu a ona se mi nabídla, že mi půjčí šaty. Tak jsem k ní jela. Nudily jsme se, a tak jsme se rozhodly, že pojedeme do Mostu na výlet.“

Co se stalo, jste se dozvěděla v nemocnici od jiného pacienta. Jaké to bylo? Věřila jste mu?

„Věřila. Bylo to divný.“

Došlo vám, že jste mohla dopadnout stejně jako ta druhá Nikol?

„V ten moment ani moc ne. Nedocházelo mi to delší dobu, až pak doma, když jsem si přečetla noviny, internet a pustila jsem si to video.


Blesk Blesk | Blesk

 

Michal1988 ( 11. září 2017 19:55 )

 Prosim nema nekdo kontakt na Nikol?

Monikay ( 11. září 2017 14:26 )

Oni tam mají v nemocnici smíšené pokoje?

majkl1 ( 11. září 2017 12:36 )

Co je tak nesrozumitelného na slovním spojení ... "Chovaly se hloupě" ... ? Mám to přeložit do mongolštiny? A kdyby chyby. Každej kdo telefonuje za jízdy nebo kecá se spolujezdcem může srazit mámu s kočárkem, zkuste se někdy dívat kolem sebe, dělá to hodně lidí. Ale to neznamená, že jim budu přát smrt nebo je budu po smrti urážet, spíš bych jim přál pořádně mastnou pokutu. U Obrnic stálo na kraji silnice auto s malejma dětma, ale tady ty děti neohrožovala jenom řidička (a mnoho dalších řidičů) jedoucí vysokou rychlostí, ale taky ten otec rodiny, kterej kvůli vyčůrání zastavil na okraji silnice, což se kvůli bezpečnosti nemá dělat Dozvíme se to, protože po nehodě byla pitva zesnulé, a nejspíš bychom se o tom už dočetli v Blesku, ale radši si počkejme až policie ukončí vyšetřování. Já tipuji, že měla kolu z mekáče.

syrucek ( 11. září 2017 12:16 )

 Tak místo aby chodila `kanálama`, tak bude ještě rozdávat rozhovory o ničem. Popularita za každou cenu.

villon ( 11. září 2017 12:12 )

Podstatný pro bábovku má, to se zase musí uznat. A jinak je to spoustě č😙rkům jedno. Ta má o zábavu postaráno nejmíň do padesáti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání