Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

David (17) umlátil svého otce kladivem: Šokující zvrat v případu!

Autor: bop - 
10. září 2017
15:56

Teprve sedmnáctiletý David ze slovenské Galanty, který měl zavraždit vlastního otce Jozefa (†43) kladivem a poté se sám udal na policii, nemusí čekat na soud ve vazbě. Rozhodl o tom v sobotu soudce na okresním soudě. David prý otce zabil, protože ho mnoho let fyzicky i psychicky týral. 

S Davidem už se nezachází jako s podezřelým, ale jako s obviněným. V sobotu poprvé stanul před soudem. K vraždě otce se bez okolků doznal, sám se šel hned po činu udat a neexistují důkazy, které by hovořily proti. Na svou obranu uvedl, že otec měl rodinu mnoho let týrat.

„Víte, podle mě bránil mámu. Je to její jediný syn. Jak jsem říkala, že to dobrý chlapec, i proto se šel sám udat,“ prohlásila sousedka. „Bránil ji, protože muž ji často bil,“ pokračovala žena.

„David slyšel doma mámu zase plakat, ve zkratové chvíli vzal bourací kladivo a otce usmrtil, po letech velmi těžkého a intenzivního týrání,“ sdělil TV JOJ  chlapcův obhájce Daniel Lipšic. Soudce okresního soudu na neveřejném zasedání v sobotu rozhodl, že mladík nebude stíhaný ve vazbě. 

Na Davida za dveřmi zasedání čekala jeho matka a další příbuzní, se kterými mohl chlapec volně odejít. „Je to slušný a dobrý chlapec. Můj vnuk se s ním přátelí, znám ho, vyrůstal tu,“ říká žena z Galanty, kde k tragédii došlo.

 

 

XLADI ( 11. září 2017 07:55 )

Jo pokud vás někdo mlátí, tak s tím policie nic nenadělá. Musela by ho načapat při akci aby mohla zasáhnout. Tohle domácí týrání je špatně postižitelné. Je spousta případů kdy se někdo odhodlá a pomoci se nedočká. Kolikrát se taky ten krypl násilnickej navenek chová jako skvělý člověk, ale za zavřenými dveřmi se mění v monstrum.

XLADI ( 11. září 2017 07:49 )

Jestli je to pravda že byl fotr takovej hajzl, tak se na něj voda dovařila

odol ( 10. září 2017 20:13 )

Skutok vyhodnotila Okresná prokuratúra v Galante,že konečne je o jedného kok@ta v okrese menej a bude vätší kľud!! Aj Sociálna poisťovňa ďakuje: nemusí vyplácať dôchodok ožraleckej čvarge a ušetrí!! Kde je problém? Stačí mŕtvolu ožrana vyviesť na skládku,mrchovište na to určené!!

odol ( 10. září 2017 20:09 )

sores ( 10. září 2017 17:47 )

ten tyran si nic jiného nezasloužil než zabít!! Měl se ale první kluk domluvit s policií a udat otce za týrání, ukvapeností si zničil život za to ho.va.do tyranské!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání