Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lucie se synem přežila masakr v Liberci: 3 týdny po smrti táty a babičky šel Davídek poprvé do školy

Autor: ljš - 
8. září 2017
12:19

Případ brutální vraždy a sebevraždy v Liberci ještě není u konce, učitelka Lucie (41), která brutální útok svého expartnera přežila, se však už snaží vrátit k normálnímu životu. V pondělí odvedla svého syna Davídka, kterého táta před útokem zřejmě omámil léky, poprvé do školy.

Lucie prožila v polovině srpna obrovské trauma. Její bývalý partner Marek ji napadl, když si v doprovodu své matky k němu přijela pro syna. Nejprve ji omráčil, pak spoutal a začal bít. Lucii se podařilo uprchnout a zavolat pomoc, svou maminku už ale zachránit nedokázala. Marek ji ubodal a pak se oběsil.

Lucie i Davídek skončili po útoku v nemocnici. Ona s mnohačetnými poraněními, chlapeček pro podezření, že ho táta zdrogoval léky. Naštěstí jejich stav nebyl příliš vážný a mohli být brzy propuštěni.

Chlapeček tak mohl v pondělí poprvé vyrazit do školy. Pyšná maminka se fotografiemi jeho velkého dne pochlubila na Facebooku. Zranění po útoku už nejsou viditelná, rány na duši a bolest ze ztráty milované maminky ale zůstanou. Přesto dokázala statečná máma před školou vykouzlit na tváři úsměv.

Obrovskou oporou jsou jí podle všeho kamarádi. Řada z nich jí pod příspěvkem vyjádřila podporu a nabídla pomoc. „Sluší vám to moc, Luci! Opatrujte se, myslím na Vás, kdyby jsi cokoliv potřebovala, stačí říct!“ napsala jí například jedna z kamarádek.

Přestože pravděpodobný pachatel spáchal sebevraždu, policie na případu stále pracuje. „Danou záležitost nemáme ještě uzavřenou, probíhá vyhodnocování stop zajištěných na místě činu. Také jsme zadávali znalecké posudky a čekáme na jejich vyhotovení,“ uvedla mluvčí policie Libereckého kraje Vlasta Suchánková.

VIDEO: Sběratele mincí Evžena zastřelil manželský pár: Šlo jim o peníze

villon ( 8. září 2017 18:25 )

John: já nejsem myslivec jako hajnej, ale jakože mi to mislí. Takže do lesa nechodim.

jonn ( 8. září 2017 13:33 )

No mislivče běž raděj do lesa a nafackuj si tam. Seš kus vola .

villon ( 8. září 2017 13:26 )

Úča a nechá se voplodnit takovým hňupem? C asi ty děti učí, to ani nechci vědět.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání