Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Veronika (†21) si chtěla přes prázdniny přivydělat v USA: Na kole ji srazilo auto, řidič ujel

Studentku Veroniku (†21) srazilo v USA auto. (ilustrační foto)
Studentku Veroniku (†21) srazilo v USA auto. (ilustrační foto)  (Autor: Koláž Blesk.cz)
Autor: aba - 
8. září 2017
06:10

Mladá studentka Veronika ze Slovenska se toto léto vydala do Ameriky do Marylandu, aby si přivydělala na brigádě jako plavčice. Když se ale vracela na kole domů, na silnici ji srazilo auto. Těžká zranění už nedokázali vyléčit ani v nemocnici.

Veronika milovala cestování a ráda si přivydělávala na zahraničních brigádách. Podle informací serveru Čas.sk jezdila přes léto pracovat i do Řecka, letos se ale vydala na čtyři měsíce do Ameriky, kde získala místo plavčice.

V Ocean City v Marylandu byla i se svým přítelem a prázdniny si užívala. Ty pro ni ale skončily tragicky minulou středu v brzkých ranních hodinách. Okolo třetí ráno se vracela domů na kole, když ji srazilo SUV. Řidič z místa nehody ujel a Veronika byla s těžkými poraněními převezena do nemocnice.

Do USA za ní ihned odletěla její maminka, bohužel dívka už nenabyla vědomí a svým zraněním podlehla. Policie řidiče, který dívku srazil, později dopadla. Rodina svolila k darování orgánů a organizuje převoz dívčina těla zpátky na Slovensko.

mirco ( 8. září 2017 16:04 )

jeste,ze nejela do posahaneho Ruska, tam by chcipla hlady

ivoadler ( 8. září 2017 10:26 )

Zase jedna cestování chtivá studentka, která doplatila na svou vášeň. Jo s vášněma se musí opatrně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání