Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bez řidičáku s dětmi v autě ujížděl policistům: Při nehodě jedno vážně zranil

Autor: lm - 
6. září 2017
08:19

Při vážné dopravní nehodě v Bratislavě se těžce zranilo malé dítě. Řidič auta, ve kterém dítě cestovalo, ujížděl policistům, nezvládl řízení a narazil do sloupu. Policisté zjistili, že muž neměl řidičák a bylo po něm vyhlášené pátrání.

Policisté podezřelé auto zpozorovali přibližně v půl desáté večer na parkovišti před obchodním centrem na bratislavských Zlatých píscích. Autu chybělo přední evidenční číslo, a tak ho chtěli policisté zastavit. „Řidič na opakované světelné a zvukové znamení na zastavení nereagoval,“ uvedl policejní mluvčí Michal Szeiff.

Řidič namísto zastavení začal zběsile ujíždět, mimo jiné jel i v protisměru a ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu. Na křižovatce pak nezvládl řízení a narazil do sloupu veřejného osvětlení. Policisté zjistili, že s ním v autě jela i žena (32) a dvě malé děti. Jedno z nich se těžce zranilo, ostatní pasažéři vyvázli s lehkými zraněními.

„Následným prověřováním bylo zároveň prokázáno, že řidič nebyl držitelem řidičského oprávnění a bylo po něm vyhlášeno pátrání příslušnými útvary Policejního sboru,“ dodal Szeiff s tím, že nehodou se momentálně zabývá policie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání