Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Střecha továrny se zřítila na lidi: Přeživší hledali psovodi

Autor: rc - 
3. září 2017
19:45

U Košic na Slovensku se v sobotu odpoledne zřítila střecha továrny! Na místo okamžitě vyrazili hasiči a do akce byli také povoláni psovodi. Čtyřnohá posila měla za úkol zjistit, zda pod sutinami neuvízli lidé.

Střecha továrny se v sobotu odpoledne zřítila v malé obci Bočiar. Továrna naštěstí během víkendu byla zavřená. „Pro jistotu však byla na místo povolána hasičská záchranná služba i modul pátrání z humenské záchranné brigády. Pochopitelně, že jsme spolupracovali s příslušníky policejního sboru,“ uvedl pro Plus JEDEN DEŇ Tomáš Berzetei , ředitel Okresního hasičského a záchranného sboru v Košicích. „Proběhlo prověření místa, zda se pod zřícenou střechou s rozměry přibližně sto metrů čtverečních nenacházejí nějací lidé,“ dodal Berzetei.  

Na místo byli povoláni i psovodi. „Na místo jsme dorazili zhruba ve 12: 15, první psovod nastoupil na prověření terénu ve 13:30. Postupně jsme sem přivezli čtyři psy, žádný z nich naštěstí neoznačil nález osoby,“ řekl generální tajemník Kynologického záchranného sboru SR Tomáš Kozlai. Budovu zkontrolovali i statici.

VIDEO: Do lomu Velká Amerika spadla dívka. Z vody ji museli vyprostit hasiči. Uvízla mezi skalami.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání