Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrání po Petrovi a jeho synech (5 a 3) v Karibiku: Našla se loď. Posádka neodpovídá!

Autor: shp - 
3. září 2017
13:47

Pátrání po zmizelém Čechovi (50) a jeho dvou malých synech (5 a 3), kteří zmizeli před více jak dvěma měsíci na jachtě u pobřeží Panamy, konečně přineslo ovoce. Podařilo se najít Petrovu loď, s posádkou se ale nedaří navázat kontakt. Jsou všichni v pořádku?

„Drazí přátelé! Máme skvělé zprávy – loď byla nalezena v pořádku v přístavu Portobelo. Snažíme se navázat kontakt s posádkou, a jakmile budeme vědět víc, zveřejníme aktualizace. Jsme vděční za všechnu vaši pomoc, podporu a vlídná slova,“ informoval rodinný přítel Adam na Facebooku.

Petr a jeho synové se ztratili před dvěma měsíci na jachtě u pobřeží Panamy. Čechova manželka Iva pak požádala o pomoc i veřejnost. Pátrací akce se poté naplno rozjely. Nyní konečně přinesly výsledky. Posádka sice neodpovídá na kontakt, ale rodina Petra věří, že jsou v pořádku.

Čech je totiž zkušený mořeplavec a děti jsou na pobyt na moři zvyklé. „Otec i matka jsou zkušenými mořeplavci, kteří přepluli Atlantik a na lodi žili několik let. I obě děti jsou zvyklé na život na lodi,“ prohlásil Adam již dříve. Nyní už zbývá jediné, navázat s Petrem kontakt. Do té doby není nic jisté.

Podle kamaráda Adama by však měli být všichni v pořádku. „Podle zpráv, co mám, jsou všichni v pořádku. Zatím se ale s nikým nekontaktují,“ napsal Adama později na Facebooku. Proč tomu tak je, není známo. 

oldedek ( 4. září 2017 10:26 )

Vzhledem k těm hodně malým dětem je hodně hloupej, moc hloupej - ještě víc jak Zeman !

villon ( 3. září 2017 23:13 )

 To vypadá na loď duchů. Bludný Holanďan hadr. Pan Petr je zkušený lodivod, mořský vlk ošlehaný větry oceánů, ten bi jen tak palubu nevyklidil. Další možností je teleportační únos mimozemšťany. Jako celkem validní hypotézu vidím i prodej dětí do otroctví a získání prostředků na luxusnější plavidlo. Pan Petro možná už brázdí Pacifik s několika plavčicema. Popřemíšlím o dalších možnostech a ozvu se zítra dopoledne.

jany ( 3. září 2017 21:28 )

ze by uprchl pred zenskou?

Monikay ( 3. září 2017 19:41 )

Pán by se mohl živit jako noční strašidlo

ellenic ( 3. září 2017 18:32 )

Je v pořádku, aby táta s dětmi se vydal na oceán a nepodal matce svých synů víc jak dva měsíce žádnou zprávu . Tohle normální inteligentní člověk neudělá, je mnoho způsobů, jak se matce dětí nebo přátelům ohlásit . Jestliže loď byla nalezena v pořádku v přístavu, tak kde je onen zkušený mořeplavec a chlapci ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání