Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hanku s dvojčaty srazil na přechodu motorkář a ujel: Pomozte ho najít, prosí rodina

Autor: dce - 
1. září 2017
11:22

Fotografie ženy, kterou měl srazit v Pečkách motorkář přímo na přechodu, šokuje Čechy na Facebooku. Rodina a přátelé mladé Hanky sdílejí odstrašující obrázek, aby se jim podařilo najít původce děsivých zranění. Motorkář od nehody totiž ujel!

Pět let za mřížemi hrozí muži, který v úterý po třetí odpoledne na přechodu v Pečkách srazil třiačtyřicetiletou Hanku, když přes přechod převáděla dva pětileté chlapce. Motorkář od nehody ujel. Právě proto rodina i blízcí na internetu sdílejí Hančinu fotografii z nemocnice.

„Moje milovaná teta je ve velmi vážném stavu, zlomená ruka a noha, těžká poranění hlavy,“ popsala Hančina zranění paní Tereza. „Má zlomenou ruku, nohu, zřejmě ji čeká operace obličeje, má sešity ret, obočí, oční víčko, ucho... prostě je pomlácená jak hrom. Doufám, že ho najdou,“ rozvedla Hanky stav paní Petra.

„Motocyklista jedoucí od Ratenic směrem do centra Peček v ulici Sladkovského na přechodu pro chodce srazil ženu ročník 1974 a z místa nehody ujel. Chodkyně byla těžce zraněná převezena do nemocnice na Vinohrady,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Nováková.

Policisté v současné době pátrají nejen po řidiči, ale i po spolujezdkyni, ta měla z místa nehody odejít pěšky. „Muž je podezřelý z těžkého ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci,“ dodala Nováková.

„Žena utrpěla poranění hlavy, horních a dolních končetin a po ošetření byla transportována do vinohradské nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranky Petra Effenbergerová.

Dva chlapci, které Hanka ve chvíli nehody převáděla přes ulici, nebyli zraněni. „Unikli srážce asi o vteřinu,“ prozradila Tereza. „A TY, jestli to čteš, shoříš v pekle! I kdybych tě tam měla sama dostat!“ dodala.

lync ( 1. září 2017 18:52 )

jen jestli si to zasloužíš ty?

kiwi65 ( 1. září 2017 15:36 )

 Tak jsem zvědav jestli ho chytí.Aby to zas nebyl nějakej synáček někoho vlivnýho.To by pak zas dopadlo podmínkou a bu bu bu.Zatímco my normální lidi by jsme dostali takovou pálku,že by byla pro každýho likvidační.

sores ( 1. září 2017 12:46 )

Takévé lidské s.vi.ni sebrat na doživotí řidičák dát mu 10 let basy. Jenže v odpo.rném Česku z toho vyvázne max.dostane 2 roky a řidičák mu vrátí.A jestli je to boháč tak se vyplatí!!!! Nejvíce korupční jsou politici a soudci!!!

pomoooc-hori ( 1. září 2017 12:36 )

Přesně, bejku!

deep_ass_flsting ( 1. září 2017 12:19 )

To neudělal opravdový motorkář, ale hovado na motorce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání