Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

O zmizení tří Čechů se v Panamě nemluví: Ani policie o ničem neví, tvrdí Češka, která zde žije

Autor: dce - 
31. srpna 2017
05:01

Ani média ani policie o pohřešování Čechů v Panamě neví! Aspoň to tvrdí Češka Vanda, která v zemi žije. Petr (50) a jeho dva synové Lukáš (5) a Matěj (3) zmizeli před 2 měsíci na jachtě u pobřeží Panamy. Zoufalá rodina po nich po celou dobu pátrá, zatím ale bez úspěchu.

Bylo 30. června, když paní Iva dostala poslední zprávu od svého manžela Petra, který se s jejich dvěma syny plavil na jachtě podél pobřeží Panamy. Od té doby od něj ani ona ani nikdo jiný nic neslyšel.

Podle paní Ivy po něm místní policie pátrá od konce července. V úterý po nich začala pátrat i česká policie. „V pátek 18. srpna bylo vyhlášeno pátrání prostřednictvím letecké služby,“ uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Michaela Lagronová s tím, že po trojici Čechů pátrá panamská, kostarická i kolumbijská policie.

Tuto informaci ale popírá Vanda, Češka, která žije v Panamě. "Tady v Panamě se o nich a jejich zmizení nemluví. Doteď jsem o tom nevěděla. Zvláštní," psala k Ivině příspěvku s žádostí o pomoc s pátráním.

Podobně se vyjadřuje i další místní žena: "Pořád sleduju zprávy tady v Panamě a o ničem takovém jsem neslyšela."

"Poptávala jsem se všech přátel, co znám, včetně národní policie. Nikdo o zmizení třech Čechů neví. Ale budu se dál ptát. Faktem ale je, že se o nich nemluví ani v televizi, ani na sociálních sítích, ani v rádiu. Prostě nikde nic..." píše Vanda.

sepondt ( 31. srpna 2017 10:48 )

to je Hulka?

fromoutofnowhere ( 31. srpna 2017 09:42 )

z tvojich dani platis nakladny zivot politikov a ich rodin az do 10. kolena a to ti zrejme nevadi.

villon ( 31. srpna 2017 09:12 )

Tak to bohužel platí i při sjednávání pohřbu. Byrokracie, byrokracie, byrokracie... Co na to říct?

villon ( 31. srpna 2017 09:10 )

To vypadá na to, že ztroskotali. Bermudský trolůhelník, že bi? Nebo jim do lodi navrtala dírku paní Iva, ucpala ji chlebovou střídkou, která se rozpustí až na hloubce a teprve tam jde loď ke dnu. Aspoň takhle se to dělalo za nás na Lipně. Protože pokud paní Vanda skutečně naznačuje, že jde o problém v rodině... Z té myšlenky mrazí.

kukuku ( 31. srpna 2017 07:18 )

Tys ten článek nepochopil - píše ho úplně jiná Češka, naznačuje že jde problém uvnitř oné rodiny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání