Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívku hromadně znásilnili na pláži v Itálii! Zbitý partner peklu přihlížel, pak upadl do bezvědomí

Autor: shp, vk - 
28. srpna 2017
10:56

Peklo na Zemi si v Rimini prožili nejmenovaní polský pár. Na italské pláži, která je oblíbenou destinací Čechů, je přepadl gang. Čtyři muži se vrhli na šestadvacetiletou dívku a opakovaně ji znásilnili. Jejího partnera pak zbili tak drsně, že skončil v bezvědomí.

Mluvili na nás lámanou angličtinou. Snažil jsem se zjistit, co po nás chtějí, ale když mi to došlo, bylo už na nějaký útěk pozdě. Byli na nás čtyři a chovali se jako divoká zvěř,“ popsal polský turista v rozhovoru pro Rimini Today. K brutálnímu napadení došlo o víkendu na odlehlém úseku pláže na východním pobřeží nedaleko San Marina.

Nejdřív jsem schytal ránu lahví do obličeje. Pak mě mlátili tak dlouho, dokud jsem neztratil vědomí,“ vypráví muž. Dvojici pomohli až kolemjdoucí, kteří je našli v kaluži krve a zavolali policii. „Byl to mimořádně brutální a bestiální útok,“ popsali strážníci, kteří teď po podezřelých pátrají.

Podle agentury ANSA se jednalo o čtyři nelegální přistěhovalce původem ze severní Afriky. Všichni prý byli mladší třiceti let a živili se kšeftováním s drogami. Dvojice, která z útoku vyvázla s mnoha vážnými zraněními, musela být hospitalizována.

Chceme se co nejdřív vrátit domů a nechat tuhle noční můru za sebou. Ale bude těžké zapomenout na to, co se nám stalo,“ dodal Polák. Některá italská média naznačují, že týž večer stejný gang znásilnil i nejmenovaného transsexuála z Peru, kterého pak nechal zraněného ležet na ulici. 

V Ostravě panují obavy ze znásilňovače:

hejpockej ( 15. května 2018 20:33 )

jednalo se o "kulturni" nedorozumeni, v Africe je tohle bezne, a u nas z toho hned delaji znasilneni, rekla by Šabatová. Muzou si za to sami, kdyz to nepochopili.

sigmae ( 28. srpna 2017 20:45 )

no, podle české učebnice kriminalistiky si za to oběť mihla sama a v Polsku jí nedovolí interrupci, pokud by otěhotněla

hejhej ( 28. srpna 2017 16:19 )

Jak dlouho ještě zas.raná EU bude dělat mrtvého brouka k pralidem. Kolik nevinných lidí ještě musí trpět nebo zemřít, než vlastizrádci EU, neziskovky ( Rozumek, Pánek a jiné vyžírky)začnou tu odpornou primitivní havěť transportovat zpět. Volit jen ty strany, které odmítají násilnické zrůdy. Nevolit politické dinosaury z ODS, TOP09, KDUČSL a ČSSD, kteří sedí jako žáby na prameni od r.1989 a pro lidi nedělají nic.

w.mojko ( 28. srpna 2017 15:29 )

tú kravu fašistickú, čo ich prizvala, by mali hromadne znásilniť...potom by sa sklidnila

sepondt ( 28. srpna 2017 15:21 )

naidka: slunickare u nas nenajdes najdes jen hovada z carminskyho klanu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání