Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt Adama (†19) na brigádě: Než zemřel, bolelo ho v krku

Autor: shp - 
25. srpna 2017
13:25

Krutý osud ho dostihl velmi mladého. Čerstvý maturant Adam S. (†19) z Dolného Kubína si chtěl na Slnečných jezerách v Senci přivydělat na brigádě. Minulou neděli se mu ale nečekaně udělalo zle. Druhý den záhadně zemřel.

Spolužáci Adama jsou z jeho smrti zdrceni. „Nechápu, jak se něco takového mohlo stát. Adam mi ještě před odchodem říkal, že se na brigádu velmi těší. Rád griloval a vařil i pro kamarády. Byl skvělý sportovec, ale i výborný kuchař,“ řekl webu Pluska.sk Adamův spolužák z gymnázia. Mladík byl do své smrti zdravý jako řípa.

Byl přátelský, nekonfliktní milý chlapec, kdykoliv ochotný komukoliv pomoc. Miloval sport, zejména basketbal a plavání, za to dostal nejedno ocenění,“ sdělila Adamova třídní učitelka Lenka Pukajová. „Z jeho náhlého odchodu jsme nesmírně smutní. Rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ dodala tichým hlasem.

Adam pochází ze silně věřící rodiny, která ho chce pohřbít co nejdříve. Zdrcená máma promluvila o tragickém osudu syna pro portál tvnoviny.sk. „V pátek jsem s ním telefonovala a ptala se ho, jak se má. Řekl, že se cítí dobře, že mu nic není, jen má rýmu. V sobotu ještě pracoval, ale v neděli se už necítil dobře a šel si lehnout,“ prozradila.

„Říkali mi, že ho bolelo v kroku, že se týden léčil čaji, údajně měl nateklé uzliny, ale neříkal nic. Mně jen řekl, že ho bolí rameno, a že když přijede, tak musí jít k lékaři a že se uvidíme 27.,“ dodala smutně máma. Panovalo podezření, že Adam zemřel na zákeřnou meningokovou sepsi. To ale výsledky laboratorních testů vyvrátily. Adamova smrt tak nadále zůstává záhadou…

 

Podívejte se na reportáž o tragické smrti Tomáše, který byl zastřelen:

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání