Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ubodal jsem ji kvůli hádce o štěňátka. Čech Karel (36) se přiznal k vraždě přítelkyně (†26) za polárním kruhem

Autor: shp - 
25. srpna 2017
12:01

Nejdřív tvrdil, že si nic nepamatuje, ale nakonec kápnul božskou. Čech Karel F. přezdívaný Radek (36) se doznal k vraždě své britské přítelkyně Rebeccy Johnson (†26). Tu ve finské části Laponska brutálně ubodal 40 ranami nožem. Důvodem měla být hádka o tom, komu připadnou štěňátka huskyů, zaznělo u soudu.

Vztah Čecha a Britky, kteří se ve finské části Laponska věnovali psům a psím spřežením, s nimiž dělala Rebecca průvodce po zamrzlém kraji, nebyl podle příbuzných a kamarádků harmonický. Čech, který sloužil jako voják v Kosovu a Afghánistánu, svou družku často psychicky i fyzicky napadal.

„Může to skončit tak, že tě zabije,“ varovala po messengeru WhatsApp Rebeccu její sestra. Jenže Karel se o úmyslech své přítelkyně dozvěděl a rozhodl se ke krvavé vraždě. Té navíc předcházela hádka o vlastnictví štěňátek huskyů, které oba chtěli. Čechovi ruplo v palici a rozhodl se vraždit.

„Říkala po telefonu: Chci se ho zbavit z farmy,“ vypověděl Karel u soudu. Podle něj se oba pohádali a vyměnili si několik urážek, než se k ní otočil zády. „Cítil jsem dopad na svém hrudníku a ostrou bolest. Spadl jsem na zem. Dál si pamatuji, jak jsem vstával. Pamatuji si ten pohyb nahoru. Měl jsem v ruce nůž,“ dodal jakoby pomateně s tím, že šlo o vzájemnou bitku. Podle obžaloby se pobodal sám.

Zdá se, že zhrzení muži sahají po kudle až příliš často. Filip se v Rumburku pokusil ubodat expřítelkyni:

Monikay ( 25. srpna 2017 12:49 )

Zdrhat zdrhat včas - platí pro tyto ženy

openha ( 25. srpna 2017 12:32 )

Maskovaný idiot - tady platí,že není žádná záruka toho KDO MÁ RÁD ZVÍŘATA MÁ RÁD LIDI !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání