Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt Adama (†19): Zemřel během pár hodin

Autor: shp - 
25. srpna 2017
06:07

Případ Adama (†19), který zemřel během brigády na slovenských Slnečných jezerách, se pořádně zamotává. Může za to záhadné onemocnění, kterému mladík podlehl neuvěřitelně rychle během několika hodin.

Adam pocházel z Dolného Kubína. Po skončení gymnázia se rozhodl přivydělávat si jako brigádník v restauračním zařízení na Slnečných jezerách. „Říkal mi o tom, moc se na brigádu těšil,“ potvrdil webu Pluska.sk Adamův spolužák.

Všechno bylo v pořádku do nedělního večera. To se mladíkovi přitížilo. Osud k němu byl krutý. Hned v pondělí ráno Adam zemřel. Jeho nenadálý odchod všechny zasáhl a vyděsil zároveň. Všichni se ptají, co ho mohlo tak rychle zabít.

Podle prvních odhadů mělo jít o meningokovou sepsi, která je velmi zákeřnou infekcí. Jenže jak informoval portál tvnoviny.sk, podezření se podle prvních laboratorních výsledků nepotvrdilo. Co zabilo Adama, tak zůstává stále záhadou…

Další smrt mladého člověka na Slovensku: Dominika našli v jezeře:

lunatic ( 25. srpna 2017 08:49 )

Jako laik,který nemá medicínské vzdělání to mohu těžko posoudit ;určitou nápovědou mi však jsou ta sluchátka v obou uších na fotu - mohl prostě přeslechnout,když teta smrt zaklepala ... a ta tudíž i následně vstoupila-jsou to však jen spekulace,samozřejmě

odol ( 25. srpna 2017 08:23 )

Súdiac podľa ksichtu,jeho tlamy je silno pravdepodobné,že mu niekto vypálil na pysk! Takzvaná ,,bomba čenichovka,,...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání