Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž z Příbramska 10 let týral partnerku: Jsi jen otrok, křičel a bil ji na veřejnosti

Muž z Příbramska deset let týral svou partnerku: Jsi jen otrok, křičel a bil ji na veřejnosti (ilustrační foto).
Muž z Příbramska deset let týral svou partnerku: Jsi jen otrok, křičel a bil ji na veřejnosti (ilustrační foto).  (Autor: TV JOJ)
23. srpna 2017
00:00

Ani sedmapadesát let života mu nestačilo k tomu, aby zjistil, jak se chová slušný člověk ke své partnerce. Tolik let je totiž muži z Příbramska, kterého policie v minulých dnech obvinila z osmi trestných činů včetně týrání družky. 

Muž podle policie svou družku týral celých deset let a nevadilo mu, že všemu přihlíží dítě nebo lidé na veřejnosti. Mlátil ji do hlavy, nadával a ponižoval. Opakovaně jí sděloval, že je jen otrokem. Jeho jednání probíhalo v některých případech za přítomnosti jejich nezletilého dítěte nebo i za účasti jiných osob na veřejném prostranství,“ popsala policejní mluvčí Monika Schindlová.

Ačkoliv s ním žena po nějaké době rozvázala partnerský vztah, muž ji dál ničil život. „Vytrvale vyhledával blízkost poškozené, házel do oken jejího bydliště kameny a vyhrožoval jí újmou na zdraví. Poškozená se ho velmi bála, nakonec odmítala vycházet ven,“ dodala Schindlová.

O tomto problému navíc už v minulosti rozhodoval soud, který muži uložil zákaz přibližování. Toho ale tyran nedbal a ženě dál vyhrožoval. „Dokonce neváhal na ženu podat trestní oznámení ohledně pohlavního zneužívání, jeho cílem bylo způsobit odebrání dítěte z její péče a nechat ji trestně stíhat. Násilník se nyní nachází ve vazební věznici.“

Byl totiž obviněn z celkem osmi trestných činů: týrání osoby žijící ve společném obydlí, ohrožování výchovy dítěte, vydírání, křivé obvinění, nebezpečné pronásledování, nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a maření výkonu úředního rozhodnutí. V případě odsouzení mu hrozí až osm let za mřížemi.

europa ( 24. srpna 2017 08:35 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání