Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tragická nehoda: Mladík (†18) uhořel v autě, spolujezdci stihli utéct

Autor: lm - 
23. srpna 2017
21:03

Teprve osmnáctiletý mladík přišel o život při vážné dopravní nehodě ve slovenském Zvolenu. Mladý spolujezdec zůstal zaklíněný v havarovaném autě a uhořel. Řidiči (18) a spolujezdkyni (16) se podařilo z hořícího auta dostat včas ven.

K tragické dopravní nehodě došlo v noci z úterý na středu. Podle policie seděl za volantem osmnáctiletý mladík, který přecenil své schopnosti, nepřizpůsobil rychlost v pravotočivé zatáčce a vyletěl ze silnice. „Vlevo, kde se auto pod úrovní vozovky převrátilo a zůstalo stát na pravém boku, došlo k poškození a shoření vozidla,“ popsala krajská banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová.

Při nehodě se vážně zranil osmnáctiletý chlapec, který seděl vepředu na místě spolujezdce. Mladík zůstal v autě zaklíněný a při následném požáru uhořel. Dvěma spolujezdcům se z havarovaného auta podařilo dostat. „Ve vozidle se lehce zranil řidič a 16letá spolujezdkyně ze Sliače. Škoda na vozidle je odhadnutá na 2500 eur (cca 65 000 korun - pozn. red.). Alkohol u řidiče zjištěný nebyl,“ uzavřela mluvčí s tím, že policie v případu začala trestní stíhání pro přečin usmrcení.

Video: Marka (†27) srazil a zabil autobus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání