Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Adriánek (3) vypadl ze čtvrtého patra, zatímco máma spala. Bolí, bolí, bolí, naříkal

Adriánek (3) vypadl ze čtvrtého patra.
Adriánek (3) vypadl ze čtvrtého patra.  (Autor: TV Markíza)
Autor: ibg - 
19. srpna 2017
16:30

Taková hrůza. V pátek se v pozdních odpoledních hodinách stala v Nových Zámkoch na Slovensku tragédie, jakou by žádný rodič nechtěl zažít. Z balkonu ve čtvrtém patře vypadl teprve tříletý Adrian. Podařilo se mu to pravděpodobně kvůli pootevřenému oknu. Jeho matka si s ním šla lehnout a dítě se probudilo dříve.

Malý chlapeček Adrianko byl převezen do nemocnice s těžkými zraněními. Podle informací vypadl během poledního klidu, kdy šel spolu s matkou spát. Otec byl v té době v práci. Matka balkonové dveře zavřela, ale hoch se po probuzení vydal k pootevřenému oknu a vypadl ven na asfaltovou cestu, uvedla TV Markíza.

K tomu využil koš na prádlo, to rodina chtěla darovat na charitu. Kluk si koš přistrčil k balkonovým dveřím a přes něj vyšplhal k oknu. Na balkóně se chvilku držel za šňůru na prádlo, ale po chvilce se neudržel a spadl. Na neštěstí ji upozornili až svědci nehody.

V té době na obou stranách ulice stáli dva muži. Muž blíže k dítěti slyšel nepříjemný zvuk, otočil se a viděl dítě. I přes vlnu strachu k němu přiběhl. Nikde nebyla žádná krev, chlapec pouze křičel: „Bolí, bolí, bolí."

Pár vteřin na to přiběhl i druhý muž a okamžitě přivolal pomoc. Muži vyčkali na příjezd záchranných složek, které chlapce převezly do novozámockej nemocnice.

Matka je z celého incidentu vystresovaná a plná obav. Otec řekl, že Adrian byl uveden do umělého spánku a čeká na převoz do Bratislavy. O jeho zdravotním stavu toho zatím není moc známo.

Podle policejní mluvčí je vyhlášeno trestní stíhání za ublížení na zdraví a případem se policie intenzivně zabývá.

 

jany ( 22. listopadu 2019 22:01 )

do novozámockej nemocnice. a dalsi poloslovensky text. neslo by to cesky?

suzanne ( 21. srpna 2017 13:33 )

 Některé komenty jsou fakt k.smíchu ! Vy jste někteří tak chytří omg... Stát se to může , děti jsou jak splašené a hlavně zvědavé. Je pravda , že matka měla zavřít všechno , když šla si lehnout s malým já to dělám pořád , hlavně ať je malý v pořádku 💞 já dokonce pořídila i zamek na okna , stalo se že jsem byla na balkoně a prcek mě zamkla 😂

villon ( 19. srpna 2017 23:24 )

chlast je slast! Drž se toho hesla a budeš happy

villon ( 19. srpna 2017 23:22 )

stačili jsme ji sebrat ještě ráno, než se rozednilo a nikdo nás nenabonzoval.

villon ( 19. srpna 2017 23:19 )

Bodejť bi nebolelo. Když naše holka takhle letěla, taky bulela, naštěstí bydlíme v zvýšenym přízemí, takže se to obešlo bez skandálu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání