Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Masakr v Lázních Bělohrad: Z vraždy Filípka, jeho maminky a babičky obvinili Martina P.

17. srpna 2017
11:15

Policisté ve čtvrtek obvinili devětadvacetiletého muže z trojnásobné vraždy v Lázních Bělohrad na Jičínsku. V případě prokázání viny mu hrozí až výjimečný trest. Na webu to uvedl mluvčí královéhradecké policie Jan Čížkovský.

„V současné době probíhá výslech obviněného a další procesní úkony. O dalším vývoji vyšetřování se vyjádříme později,“ uvedl mluvčí, který dodal, že právo na poskytování informací si vyhradila dozorující státní zástupkyně.

Muž, který je obviněný z vraždy dvou žen a dítěte, poničil v pondělí při výslechu dvě cely. Policisté přivolali záchranáře, kteří mu podali utišující léky a převezli ho k psychiatrickému vyšetření.

Policisté do rodinného domu v L. Bělohrad vyjížděli v neděli ráno, na místě našli těla sedmapadesátileté a devětadvacetileté ženy a dvouletého dítěte. Na místě zatkli partnera mladší z žen, který byl pod vlivem drog. Bližší informace, například k možnému motivu či způsobu provedení, policie neuvedla.

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2)  - David Malík
Video se připravuje ...

lunatic ( 17. srpna 2017 11:37 )

Sice nechci předbíhat v ději,ani nic předjímat ,ale pokud bude dotyčný nakonec odsouzen na dlouholetý nepodmíněný trest,no tak by mu zase mohla být nabídnuta práce - stejně,jako p.Kramnému nybídli,aby dělal elektrikáře ;prostě se v takové,pro něj bezvýchodné situaci "přetrhne" a bude dělat i přesčas

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání