Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hrůza v Turecku: Chlapeček (5) vyjel z toboganu celý od krve a v bezvědomí

Hrůza v Turecku: Chlapeček (5) vyjel z toboganu celý od krve a v bezvědomí
Hrůza v Turecku: Chlapeček (5) vyjel z toboganu celý od krve a v bezvědomí  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
16. srpna 2017
19:48

V horor se změnila dovolená v Turecku pro pětiletého Samka a jeho rodinu ze Slovenska. Při obyčejné jízdě na toboganu se zranil tak vážně, že skončil v nemocnici. Z tubusu totiž vyjel v bezvědomí a celý od krve. Podle rodiny narazil do muže, který byl ve skluzavce před ním!

Velmi vážné poranění hlavy si chlapec způsobil v sobotu na dovolené v Turecku. Hrál si v bazénu a chtěl si také sjet tobogan. Ven ale vyjel v bezvědomí a od krve. Z vody ho vytáhl Rus, který údajně jel před ním. Dcera byla na kraji bazénu. Ten Rus pravděpodobně jel v toboganu před ním a malý do něj narazil, popsala serveru Topky.sk rodina malého Samka.

V nemocnici lékaři zjistili, že Samko má zlomenou spodinu lebeční a krvácí do mozku. Navíc mu mozek začal otékat. Naštěstí mohl být po dvou dnech propuštěn z jednotky intenzivní péče na běžný pokoj, krevní sraženina mu ale dál tlačí na mozek a chlapec špatně vidí!

V současnosti se čeká na rozhodnutí lékařů, jak a kdy půjde domů. Stav nezletilého je stabilizovaný a komunikuje s rodiči, s nimiž je honorární konzul SR v Manavgatu/Antalya ve stálém kontaktu. Podle jeho vyjádření rodiče nezletilého zatím neuvažují o převozu, informoval mluvčí Lajčáková resortu Igor Skoček.

Rodina si ovšem stěžuje na chování cestovky. Kritizují jejich absolutní nezájem. Matka do nemocnice odjela v mokrých plavkách a delegátka údajně neprojevila nejmenší zájem převézt rodině věci z hotelu do nemocnice. 

Ochotná byla recepční se sestřičkou, která jí vybavila auto do hotelu a zpět do nemocnice. Dcera nám ještě říkala, že každý den za nimi chodí sestra recepční z hotelu a ta jim nosí jídlo a pití, tvrdí rodina.

Cestovní kancelář Exim Tours se brání, že matce veškeré informace poskytla a případ si již převzala pojišťovna, která s rodinou i nemocnicí komunikuje.

kardinal25 ( 16. srpna 2017 22:21 )

proc radsi nesli do lesa na houby , sak v turecku jsou sami musulmani a zluty a sikmovoky

naidka ( 16. srpna 2017 20:14 )

Nechápu, jak se mohlo dítě tak těžce zranit o jiného člověka v plavkách.

villon ( 16. srpna 2017 20:04 )

Není nahodou na toboši věkový omezení? Pustit 5 letýho hatanta tubusem je dost roziko. Pochybuju, že dojel chlapa před sebou, to ho spíš převál ten, co jel za ním. Každopádně bich proklep rodiče socyálkou. A voni si ještě stěžujou na CK. Neuvěřitelná drzost.

syrucek ( 16. srpna 2017 19:57 )

 Exim Tour předal veškeré informace. To se teda přetrhli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání