Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dceru milionáře Rezešovou si v base vydržují spoluvězeňkyně: Neuvěříte, čím ji obdarovaly

16. srpna 2017
20:48

Když sedla opilá Eva Rezešová-Varholíková za volant svého vozu, asi ještě netušila, jak špatně to dopadne. Při nehodě, kterou způsobila, zabila čtyři lidi. Soud dceru slovenského miliardáře poslal na 9 let do vězení. Již příští rok bude ale možná volná. Ukázkou jejího dobrého chování ve věznici jsou i dárky od spoluvězeňkyň, které dostala nedávno k narozeninám.

Dcera slovenského magnáta strávila ve vězení už pět let. Příští rok by se tak mohla dostat na podmínku ven, odbude si totiž už dvě třetiny trestu, který ji soud uložil za smrt čtyř lidí.

S jeden a půl promile alkoholu v krvi na maďarské dálnici narazila do před ní jedoucího fiatu. Vůz se po nárazu vzňal, tři lidé zemřeli na místě, čtvrtá oběť v nemocnici.

Poslední roky tak Eva Rezešová-Varholíková strávila v budapešťské věznici. Podle deníku Čas.sk se zde chová příkladně a její pobyt je zcela bez konfliktů. Eva si v base zvykla. Cítí se tam dobře, dokonce je oblíbená mezi vězeňkyněmi i bachaři. Má tam i kamarádky,“ uvedl zdroj blízký rodině.

Milionářská dcerka je v base natolik populární, že ke svým 40. narozeninám dostala i několik dárků – mimo jiné i pletenou panenku nebo ručně malovaný obrázek. Díky svému příkladnému chování by příští narozeniny mohla strávit už se svou rodinou.

BobsTlaskac ( 16. srpna 2017 23:02 )

omg cesky zavistivy socky tady zase blejou. Bezte si vydelat, zacnete krast, rozjedte si carousel, varte perno nebo tocte porno. Hlavne nebudte vodporny uslintany zavistivy socky. Jestlipak ste uz cetli letak lidlu a vite ze pristi tyden je Argus i Deep v akci?

kardinal25 ( 16. srpna 2017 22:31 )

dcerenka z miliardarsky rodinky, jen at schnije v base. Papinek vokrad stat kde se dalo, a znicil tak mnohem vic zivotu pac z mnoha tisic udal nezamestnany. Kdyby prachy nemela, mohla by tak akorat delat pokladni v supermarketu nebo popelarku nebo uklizecku. Aspon by nenadelala tolik skody. Stejne nakonec spatne skonci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání