Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šok po návratu z nákupu: V celém domě byla krev! Vlčák potrhal zloděje

Autor: shp - 
15. srpna 2017
15:09

Ochránce, jak se patří! Když se do svého domu v Richmondu ve státě Virginii vrátil Tristan Murrin se svou maminkou, nestačili se oba divit. Celý dům byl pokryt krvavými cákanci a skvrnami. Nic v něm přitom ale nechybělo. Odvážný německý vlčák Oden totiž majetek svých páníčků ochránil před zlodějem, kterého potrhal a zahnal na útěk. 

Tristan věděl hned, když přišel domů a Oden je přivítal, že není něco v pořádku. Pak šel s maminkou dál a bylo mu hned jasné, co se stalo. Do domu se vloupal zloděj, který ho chtěl vykrást. „Podívali jsme se nahoru, kde byly vidět stopy krve seshora dolů,“ řekl Tristan televizi WRIC.

Dům pak obešel a celou hrůzu natočil na video. „Kdokoliv se vloupal do mého domu, zasloužil sis to. Nikdo se nebude s*át do mě a mého psa. Německý vlčák je nejlepší pes,“ říká na něm, zatímco obchází dům, který vypadá jako z hororu. Sám Tristan byl překvapen, že byl Oden agresivní.

Nikdy předtím se to totiž nestalo. Je to jinak pes mírné povahy. „Hraje si s dětmi, je to mazlík, které ho tu znají. Komunita ho zde má ráda, děti za ním chodí si ho hladit a hrát si s ním,“ dodal Tristan s tím, že je na svého psa patřičně pyšný. „Myslím, že zvládl svou práci na jedničku,“ uzavřel.

krtek. ( 15. srpna 2017 18:48 )

a jeste by Dežovi platil až do smrti za duševní újmu ...

naidka ( 15. srpna 2017 17:09 )

Kolikrát se s pejskaři bavíme, co by se stalo, kdyby do domu vlezl zloděj, jestli by se naši psi báli nebo chránili majetek a na zloděje zaútočili. Tristan z článku už zná odpověď, jeho Odon se zachoval jako správný a chytrý hlídač - asi neštěkal, aby zloděje nevyplašil a dal mu co proto.

pe17 ( 15. srpna 2017 16:51 )

šikovný pejsek

mak ( 15. srpna 2017 16:20 )

 Plemeno.německý vlčák NEEXISTUJE!!! Bud ceskoslovensky vlčák,kteryho tam asi nemeli, nebo německý OVČÁK!!! Troubové z Blesku....

mnpv ( 15. srpna 2017 16:17 )

U nás by majitel psa dostal nepodmíněný trest za nepřiměřenou obranu a pes by byl utracen pro agresivitu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání