Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Masakr v Liberci: Muž zdrogoval syna (7), zmlátil exmanželku, ubodal tchyni a pak se oběsil

Další masakr na severu Čech: Muž zdrogoval syna (7), zmlátil exmanželku, ubodal tchyni a pak se oběsil (ilustrační foto).
Další masakr na severu Čech: Muž zdrogoval syna (7), zmlátil exmanželku, ubodal tchyni a pak se oběsil (ilustrační foto).  (Autor: Karel Kopáč)
Autor: dce, ČTK - 
14. srpna 2017
12:30

Liberec se rozhodně neprobudil do nového týdne pozitivně. To, co se odehrálo v jedné z místních rodin, se nedá popsat jinak než jako masakr. Muž (†42), který měl na víkend na starosti svého syna (7), dítě omámil, v domě pak svázal a zbil svou bývalou manželku (41), ubodal její matku (†62) a nakonec se oběsil.

Další brutální vražda za pouhé dva dny. Masakr v rodině z Liberce vyšetřují od pondělního rána kriminalisté. Místní muž měl přes víkend v péči svého sedmiletého syna. Když ho měl vrátit své bývalé manželce, rozhodl se pro zoufalý čin.

Dítě ještě předtím podle serveru TN.cz omámil patrně léky. V pondělí ráno si pro dítě přijela jeho matka s babičkou a začalo peklo. Muž svou exmanželku spoutal a brutálně ji zbil.

„Krátce před osmou hodinou ráno volala na linku 158 41letá žena, kterou měl nožem ohrožovat a napadat její druh. Ženě se naštěstí podařilo z domu uniknout a přivolat pomoc. Sama skončila s četnými pohmožděninami na traumatologické ambulanci,“ uvedla v pondělí v poledne policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

„Má četné pohmožděniny po celém těle,“ řekl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Ženě se podařilo agresorovi utéct a ukrýt se u sousedky. Takové štěstí ale neměla její matka (†62). Tu muž před domem ubodal. Nakonec se rozhodl ukončit i svůj život a oběsil se. Policie celý případ vyšetřuje.

Přitom před pouhými 24 hodinami došlo k ještě krvavějšímu činu na Jičínsku. V Prostřední Nové Vsi v Lázních Bělohrad zde vrah ubodal ženu (†55), její dceru Markétu (†29) a vnuka Filípka (†2). Policie na místě zadržela podezřelého – přítele mladší z žen a otce dítěte. Byl pod vlivem drog.

ninga ( 14. srpna 2017 18:27 )

Zase ti migranti

jity ( 14. srpna 2017 13:50 )

Ještě, že se ten psychopat oběsil. Takový ksindl neni k ničemu. Ještě bychom ho museli živit ve vězení a zřejmě i po tom. Takový většinou nemakají.

msml20 ( 14. srpna 2017 13:46 )

Hrozná doba a jak se zdá je tohle šílenství , snad na denním pořádku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání