Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Masakr v Lázních Bělohrad: Do domu se nastěhovali teprve před 3 měsíci, nyní jsou mrtví

Autor: dce, kon - 
14. srpna 2017
05:01

Jedno mrtvé tělo v domě, druhé na zahradě, třetí v altánku… Zavražděnou maminku Annu (†55), sestru Markétu (†29) a synovce Filípka (†2) našel v neděli po sedmé ráno muž v domě v Lázních Bělohrad. 

Jiří se vracel z noční, těšil se, jak se pár hodin prospí a pak si užije slunečnou neděli. Ještě ve dveřích netušil, že všechno bude úplně jinak, že už nikdy nebude jeho život takový jako dřív, a jak hrůzný pohled se mu naskytne. Podle informací Blesku policii volal už při nálezu první oběti… „Oznámení jsme na lince 158 přijali po sedmé hodině ranní. S největší pravděpodobností oběti zemřely násilnou smrtí,“ řekla policistka Iva Kormošová.

Co se v domě stalo, proč byli zabiti Jiřího tři nejbližší, dokonce i malý Filípek?

 

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2)  - David Malík
Video se připravuje ...

Zatkli muže (29)

Sousedé popsali, že v tu chvíli byl v domě i partner mladší z žen, Martin (29). Vyvraždil svou rodinu právě on? „Na místě jsme zadrželi devětadvacetiletého muže,“ uvedla bez bližších informací Kormošová. Mordparta si ho odvezla na výslech.

Přistěhovali se

„Šlo o normální rodinu. Znali jsme je jako sousedy. Jde o Annu, bydlel tu i její muž Jiří, ale ten je často pryč. Bydlí tu s nimi i syn Jiří, který je našel. Jeho sestra Markéta se sem se synem a přítelem přistěhovala teprve v květnu,“ řekl Blesku soused. On si myslí, že oběti musely být ubodány, žádnou střelbu neslyšel. Žena odnaproti popsala hrozivý dětský pláč, který se měl z domu ozývat v sobotu kolem půl jedenácté večer.

Byl vrah zdrogovaný?

Je možné, že by vrahem byl partner Markéty a otec Filípka Martin, který byl zadržen? Policisté to nepotvrdili. Podle informací Blesku byl zfetovaný, údajně pod vlivem amfetaminu. „Mohu potvrdit, že zadržený měl test na drogy pozitivní,“ uvedla policistka Iva Kormošová.

anna1234 ( 14. srpna 2017 09:34 )

.. pokoru a slušnost musí každý hledat především v sobě, tak začni

vasek711 ( 14. srpna 2017 09:21 )

allah to si docela pekne napsal

penize@... ( 14. srpna 2017 07:14 )

debilakbar: Jsi žijícím důkazem, že blbost nejde vymýtit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání