Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozlučka se svobodou se změnila v horor: Ženu (29) nejspíš znásilnil prodavač občerstvení

Rozlučka se svobodou se změnila v horor: Ženu (29) nejspíš znásilnil prodavač občerstvení (ilustrační foto).
Rozlučka se svobodou se změnila v horor: Ženu (29) nejspíš znásilnil prodavač občerstvení (ilustrační foto).  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
13. srpna 2017
16:36

Rozlučka se svobodou se změnila v noc hrůzy! Devětadvacetiletou ženu v noci z pátku na sobotu znásilnili na Hracholuské přehradě. Policie podezírá prodavače občerstvení. 

Měl to být nezapomenutelný večer, ovšem rozlučka se svobodou devětadvacetileté ženy se změnila v horor. Žena se svými kamarádkami vyrazila oslavit poslední večer coby svobodná žena do Transkempu na Hracholuské přehradě. „V násilný čin se sexuálním podtextem se zvrhla rozlučka se svobodou jedné ze skupinky mladých žen v Transkempu na Hracholuské přehradě v noci z pátku na sobotu. Zdravotničtí záchranáři byli k postižené devětadvacetileté ženě volání těsně před čtvrtou hodinou ranní,“ řekl mediální manažer plzeňských záchranářů Vítezslav Sladký serveru tn.cz.

„Napadenou ženu narozenou v roce 1988 si do péče převzali krajští zdravotničtí záchranáři a transportovali ji k ošetření do nemocnice,“ řekl Sladký.

Žen se ujala krizová interventka, která jim poskytla psychologickou pomoc. Policie ze znásilnění podezírá jednoho z prodavačů občerstvení. 

VIDEO: René Nagy byl odsouzen na 20 let za zneužití tří dětí a pokus o vraždu jednoho z nich

villon ( 13. srpna 2017 17:40 )

Rozlučka jak má bejt. Může si snad někdo přát stilovější rozloučení se svobodou?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání