Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lidé na Facebooku zuří: Táta učí batole kouřit, bráška je zkušený kuřák

Autor: shp - 
10. srpna 2017
12:12

Na tuto rumunskou rodinu by si měly posvítit úřady. Vypadá to totiž, že učí své ratolesti kouřit. Otec se na Facebooku chlubí fotografií malé dcerky s cigaretou. Holčička přitom není jediným dítětem v rodině, které kouří. Na dalších záběrech je vidět i chlapeček, který pokuřuje mnohem zkušeněji. 

Rodina žijící v Obštině Lom šokovala uživatele sociální sítě. Otec umístil na svůj facebookový profil fotografii vlastní dcerky, kterou učí kouřit. Dítě je přitom jenom malé batole. „Cítí se milovaná,“ napsal k snímku.

Nejde přitom o jedinou kontroverzní fotografii na profilu muže. Nalézt na něm lze i sérii snímků, kde mladá žena učí kouřit asi šestiletého chlapce. Ten evidentně nepokuřuje poprvé. Jestli je jejím synem, není jasné, ale podle všeho jde o příbuzné.

Mnoho uživatelů rumunskou rodinu nahlásilo Facebooku. Fotky poté z profilu zmizely. Rumuni však volají po spravedlnosti a doufají, že děti budou rodině, která má na ně neblahý vliv, co nejdříve odebrány. Bylo by to pro jejich vlastní dobro.

Podívejte se na neméně šokující případ z Číny:

Video  Matka učila dítě kouřit.  - VKontakte.ru
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání