Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policista Milan se opil a střílel po manželce? Kvůli žárlivosti, tvrdí sousedé

Autor: shp - 
10. srpna 2017
09:44

Co se proboha stalo? Obec Veľké Levára na Záhorí je stále v šoku. Její obyvatele v úterý večer vyděsila střelba, která vycházela z rodinného domu. Incident se stal kolem desáté večer a ještě několik hodin poté stálo u domku pět policejních aut.

Podle informací webu Pluska.sk byl střílejícím policista Milan Č. Ze zdrojů blízkých policii se reportéři dozvěděli, že se předtím zřejmě opil a pohádal se s manželkou. Střílel na ni, nebo do vzduchu?

Motivem měla být žárlivost. Střílel údajně ze služební zbraně. „Když jsem šel v noci s kamarády, výstřely jsem slyšel. Myslel jsem si ale, že někdo hodil petardu,“ tvrdil jeden z obyvatelů obce.

Chvíli po střelbě dorazili na místo muži zákona. Přišel dokonce i policejní okresní ředitel. Milanovu manželku Katarínu vyslýchali desítky minut na dvoře rodinného domu.

„Vypadali jako úplně normální pohodová rodina. Mají jedno dítě,“ řekl soused. Milan podle něho nechtěl manželce ublížit. Namířil na ni zbraň a poté vystřelil do vzduchu. Na ni prý ne.

Policista Milan byl v obci aktivní, reagoval na společenské dění, podle místních dokonce aspiroval na křeslo starosty. Protože jde o strážce zákona, zabývá se případem Inspekce ministerstva vnitra.

Podívejte se na případ vraždícího policisty z New Jersey:

Video  Vraždícího policistu v New Jersey natočil vyděšený svědek.  - Reprofoto youtube.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání