Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blonďatá učitelka z klášterní školy: Měla sex se studentkou

Autor: ibg - 
9. srpna 2017
21:29

To je síla. Učitelka Sarah Barton (37) z klášterní školy na výletě ve West Endu měla sex se svou studentkou. Místo na muzikálovém představení Matilda byla dívka s učitelkou na hotelovém pokoji.

Místo divadelního představení měly sex v hotelovém pokoji. Dětská charita čin učitelky odsoudila a byla na dobu neurčitou vyloučena z učitelského sboru za sex s nezletilou studentkou při jejich výletě do West Endu na muzikál Matilda.

Sarah se napadené dívky ujala a navázala s ní kontakt. Schůzky postupem času byly intimnější, střetávaly se v soukromí jejího auta a později svým přátelům o dívce i řekla. Vztah brala vážně.

Sarah Barton (37) se přiznala k tomu, že měla sex s dívkou. Vyslechla si později i trest: za 12 dalších obvinění z porušení učitelských povinností nebude učit. „Jako učitelka měla plnou důvěru žáků, rodičů, školy i místní komunity. Místo toho svou důvěru zneužívala pro své sexuální blaho,“ řekl mluvčí NSPCC (americká dětská charita, pozn.red.) a dodal:

„Učitelé hrají zásadní roli v ochraně a bezpečnosti dětí a je tedy správné, že paní Sarah byl udělen pětiletý zákaz činnosti ve školství.“ Na základě vyjádření pana Tweedleho měla svůj čin dostatečně promyšlený a kdykoliv vztah mohla ukončit, především v momentě, kdy ji varovali kamarádi. A neudělala to, trest tedy byl uznán.

Sarah svého činu více méně litovala, doznala se a přiznala chybu, že neměla zneužívat důvěřivosti mladé studentky. Zprvu s ní mluvila po telefonu, později došlo i k líbání a vše ostatní vzalo za své.

„Svědek tvrdí, že jste mu řekla o sexu s dívkou ve vašem autě. Prý se jedná o přirozený závěr z vyvrcholení celého jejich vztahu,“ citoval Mark Tweedle, předseda pro porušování předpisů. Ale i přes varování přátel se odhodlala mít s dívkou sex.

Učitelka na tamní škole pracovala od roku 2007 do roku 2016, před nástupem na školu se věnovala dramatu a tancování. Škola se odmítla k incidentu vyjádřit.

VIDEO: Rozhovory o šikaně

Video  Rozhovory o šikaně  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání