Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexuální útok a bití: Češi popsali hororovou zkušenost z hotelu, kde vraždil Kramný

Video se připravuje ...
Autor: Slávka Červená - 
9. srpna 2017
12:14

Hotel Titanic Palace v egyptské Hurghadě. Smrt tam našly Monika (†36) a její dcera Klárka (†8), které zavraždil Petr Kramný (39). Nyní se tam podle vyprávění turistů odehrálo další drama! Mladá žena z Valašska údajně čelila sexuálním narážkám a její přítel, který se jí zastal, byl přímo v hotelu svázán a měli ho mlátit...

Sabina (27) s přítelem Janem (27) ze Vsetínska vyprávěli redaktorce Blesku, jak si poprvé vyjeli do Egypta a že se těšili na úžasnou dovolenou. „Jenže od počátku byly na denním pořádku sexuální narážky k mé osobě ze strany zaměstnanců,“ tvrdí mladá žena. Tři dny před odletem se pak měl jeden z plavčíků začít více bavit s jejím přítelem a nabízel mu levnější cigarety.

Vše vyvrcholilo předposlední den pobytu. „Plavčík začal být vlezlý. Když byla Sabina v bazénu, tak mi řekl: Zaplatím za sex s tvou přítelkyní. Pošli ji na pokoj, chtěl bych orální sex,“ tvrdí Honza. „Měl jsem trochu upito. Vytočilo mě to tak, že jsem mu vrazil facku. On po mně hodil sklenici a rozrazil mi hlavu,“ líčí dál. Vzápětí mezi nimi došlo k potyčce, kterou přispěchali uklidnit další plavčíci. To vše se podle něj odehrálo po páté odpoledne. Honzu pak ošetřil lékař v hotelu. „Šití, za které chtěli na naše peníze pět tisíc, jsem odmítl. Zároveň si vzal můj pas...“ vypráví.

Protože měl kraťasy od krve, šel se převléknout. Sabina na něj čekala v baru, ale nedočkala se. Když se později večer, údajně okolo desáté hodiny, z pokoje vracel, zažil další drama. Plavčík vzal podle Honzy spravedlnost do svých rukou. „Chytili mě tři kluci a odtáhli do místnosti někde za recepcí, kde nebyla okna, ale svítilo se tam. Lanem mi svázali nohy a ruce za záda. Vzali mi hodinky a řetízek. Pak přišel ten plavčík a obuškem mě bil hlavně do lýtkových svalů na nohou, do žeber. Občas se tam objevil i někdo jiný a uhodil mě. Řval jsem o pomoc,“ přiblížil.

To ho zřejmě zachránilo, bití přestalo. Poté mu jeden z mužů, který byl v místnosti, ale který prý Honzu nemlátil, opláchl obličej vodou. Zavedl ho do kanceláře, kde seděl místní delegát, údajně Egypťan hovořící česky.

O postupu delegáta, nočním převozu na jiný hotel, panice přítelkyně Sabiny, která netušila, kam Honza zmizel, čtěte ve čtvrtek na Blesk.cz

Video  4 roky od smrti Klárky a Moniky: Co řekla Kramného maminka?  - Jiří Krušina
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání