Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řidič dostal na Benešovsku smyk: Sešrotoval ferrari za 6 milionů!

Video se připravuje ...
Autor: Tomáš Koníček - 
8. srpna 2017
17:41

Jel příliš rychle, a pak nejspíš zazmatkoval. Kvůli tomu řidič (53) sešrotoval luxusní vůz Ferrari FF a skončil i se svojí spolujezdkyní (36) v nemocnici.

Nehoda se stala v úterý dopoledne poblíž Olbramovic na Benešovsku. „U odbočky na Drachkov chtěl řidič zastavit. Pravděpodobně ale nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, při brždění dostal smyk, vyjel ze silnice a narazil do náspu silničního příkopu,“ řekl Blesku policista Zdeněk Chalupa s tím, že alkohol u šoféra nebyl zjištěn.

Pro oba zraněné přijela záchranka. „Žena i muž měli lehká zranění a po ošetření jsme je oba odvezli do benešovské nemocnice,“ řekla mluvčí záchranky Petra Effenbergerová. Podle informací Blesku šlo o zhmožděný hrudník a páteř. Přestože takový nový sporťák stojí asi 6 milionů, škoda byla vyčíslena na několik set tisíc korun.

Podle agentury AKTU.cz patří auto společnosti, jejíž jednatel boural už v roce 2011 u Hluboké nad Vltavou, a to v podobném Ferrari (599 GTB Fiorino). Zda seděl za volantem i tentokrát, však není jasné.

agfor ( 9. srpna 2017 12:42 )

Zapomně, že už neřídí Trabanta.

dfghjk ( 9. srpna 2017 09:46 )

K nadpisu poznamenám: Chytrej seš blbý blesku jak rádio, ale sešrotované auto jsi zjevně nikdy neviděl. K článku nepoznamenám nic, nečtl jsem jej.

Yarda ( 8. srpna 2017 23:31 )

Chudák. Když si představím, kolik směn a přesčasů musel v kolbence nadělat, aby si mohl takový bourák koupit a šokovat s tím sousedy. Ti se mu určitě budou pošklebovat.

gabreta ( 8. srpna 2017 22:11 )

No to je toho. Já poškrábal blatník u Trabanta a Blesk ani muk!!

ninga ( 8. srpna 2017 21:13 )

To se vyklepe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání