Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Morbidně obézní kanibal (†62), který prodával grilované maso obětí: Našli ho mrtvého v cele

Autor: shp - 
8. srpna 2017
21:08

Když ho opustila žena, pomátl se a začal vraždit. Morbidně obézní Američan Joseph Roy Metheny (†62) zabíjel v Baltimoru. Když ho dopadli, přiznal se, že maso svých obětí prodával ve stánku u silnice jako grilovanou pochoutku. Sám kanibal prosil o trest smrti, který nakonec nedostal. Nyní byl nalezen v marylandské věznici, kde si odpykával dvojnásobné doživotí, mrtvý ve své cele.

Joseph Roy Metheny se pomátl, když začala být jeho manželka závislá na cracku. Nakonec vzala jejich šestiletého syna a utekla od něj. Psala se 90. léta minulého století a Metheny dostal chuť na krev. Nelítostně zabil ženy Kathy Spicer (†23) a Cathy Ann Magaziner (†39). Byl dopaden a z vražd usvědčen. Soud žádal o trest smrti a skutečně k němu byl odsouzen.

Jenže nakonec byl rozsudek zvrácen. Metheny dostal dvojnásobný doživotní trest bez možnosti podmínečného propuštění. Ve vězení se doznal, že pod místním mostem navíc zabil a rozsekal dva bezdomovce. Z jejich smrti byl obviněn, ale obvinění bylo posléze staženo kvůli nedostatku důkazů. Ani další přiznání nebylo policisty potvrzeno.

Metheny tvrdil, že těla Spicer a Magaziner rozsekal, ugriloval a prodával je jako pochoutku ve stánku u silnice. „Lidské maso chutná velmi podobně vepřovému. Když obě masa smícháte, nikdo nepozná rozdíl. Nikdy prostě nevíte, co jíte, hahaha,“ řekl vrah a kanibal. „Jsem ochoten zemřít za to, co jsem udělal,“ říkal vždy. Smrt ho nakonec dostihla ve vězení. Její příčina se vyšetřuje.

Kanibalismus byl zdokumentován i u vězňů v Brazílii:

Video  Vězni v Brazílii zabili a snědli své rivaly.  - YouTube/Kabecao Okd
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání