Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Motorkář (†26) u Chropyně narazil do zemědělského stroje: Na místě zemřel

Motorkář (†26) u Chropyně narazil do zemědělského stroje: Na místě zemřel (ilustrační foto).
Motorkář (†26) u Chropyně narazil do zemědělského stroje: Na místě zemřel (ilustrační foto).  (Autor: HZS Zlínského kraje)
Autor: ČTK - 
7. srpna 2017
14:44

Po střetu se zemědělským nakladačem zahynul dnes u Chropyně na Kroměřížsku šestadvacetiletý motocyklista. Tragická nehoda se stala kolem 12:30 na silnici mezi Chropyní a Skašticemi. ČTK to řekla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

„Jednatřicetiletý řidič pracovního stroje jel ve směru od Chropyně. Na křižovatce se rozhodl odbočit doleva k zemědělskému družstvu. Při odbočování však přehlédl protijedoucího motorkáře na stroji Yamaha, který přijížděl ve směru od Skaštic, a došlo ke střetu,“ uvedla Kyšnerová. Motocyklista svým zraněním na místě podlehl, řidič nakladače vyvázl bez zranění.

Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče zemědělského stroje negativní. Okolnosti nehody vyšetřují kroměřížští dopravní policisté a kriminalisté.

Ve Zlínském kraji podle dostupných informací letos dosud zahynulo na silnicích 20 lidí, loni jich za celý rok bylo 27. Na Kroměřížsku je to letošní třetí oběť dopravních nehod, loni jich policisté v regionu napočítali osm.

Bobesh ( 22. srpna 2017 16:20 )

Co to tam máte za fotku, vy pitomci?! U Chropyně není ani kopec ani jakási Lhota, jak hlásá ta nečitelná cedule.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání