Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tři roky od popravy mladíka na Hodonínsku: Vrah se vrátil do vesnice!

Autor: ljš - 
4. srpna 2017
18:47

Mladého muže, který měl celý život před sebou, střelil skrz dveře do hlavy a vtáhl ho do svého domu, kde se zabarikádoval. Vrah pětadvacetiletého Vitalije z Ostrovánek na Hodonínsku teď šokoval své sousedy, když se do obce po třech letech vrátil. Jak je to možné?

Rodina začala Vitalije pohřešovat jednoho říjnového dne roku 2014. Policie po něm vyhlásila pátrání, pak si ale lidé všimli krvavých stop před domem souseda, který měl s rodinou spory.

Na místo tehdy přijeli kriminalisté, muž se ale v domě zabarikádoval a oknem ukazoval, že má zbraň. Zakročit proto musela zásahovka. V kufru mužova auta pak bohužel našli Vitalijovo tělo. Vyšetřování prokázalo, že vrah mladíka doslova popravil skrz zavřené dveře, pak tělo vtáhl dovnitř a nakonec ukryl.

Pachatel byl zatčen, teď se ale podle televize Prima náhle znovu objevil v obci. „Chtěli jsme zapomenout a teď prostě, je to 2,5 roku a ten člověk se tady volně pohybuje. Máme z něho strach. A je nám to nepříjemné. Vůbec se s takovým člověkem setkat,“ řekla Krimi zprávám sestra zavražděného Monika Chlopková.

Vrah se do Ostrovánek dostal zřejmě díky vycházce z psychiatrické léčebny, ve vězení totiž neskončil. V rámci trestního řízení bylo řízení zastaveno, právě z důvodů shledání nepříčetnosti posuzovaného. Z toho důvodu státní zástupce podal pouze návrh na uložení formy psychiatrického léčení,“ uvedla mluvčí Krajského soudu v Brně Eva Sigmundová.

Jak dlouho bude ještě muž v péči psychiatrů, zatím není zřejmé. V obci, kde vraždil, ho však zřejmě obyvatelé budou potkávat pravidelně.

asijo ( 5. srpna 2017 04:51 )

Pravda a láska přece zvítězila,tak není čemu se divit.

bordelvrepublice ( 4. srpna 2017 19:30 )

to snad není ani pravda to jste si vymysleli , nebo snad ne jak mužou pustit na vycházku VRAHA

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání