Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Manželky policistů Michala (†34) a Karola (†39) se dozvěděly nejhorší zprávu: Jejich lásky jsou mrtvé

Autor: shp - 
5. srpna 2017
12:03

Čekaly, až se k nim vrátí domů. Až je budou moci opět obejmout a políbit je. To se ale už bohužel nikdy nestane. Policisté Karol Sladíček († 39) a Michal Šulka († 34) zahynuli ve čtvrtek při děsivé autonehodě nedaleko Nových Zámků. Zdrcené manželky se nyní musí vyrovnat s bolestivou ztrátou milovaných.

Nehoda se stala krátce před 11. hodinou dopolední. Na křižovatce se srazilo osobní, nákladní a policejní auto. „Hlídka oddělení železniční policie se přesouvala z Nových Zámků na svůj útvar v Štúrově. V úseku mezi Pribetou a Bajčem pravděpodobně do jejich vozidla zprava narazilo vozidlo jedoucí z vedlejší cesty. Došlo k srážce a nárazu služebního vozidla do protijedoucí dodávky,“ popsala webu Pluska.sk nehodu nitranská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Srážka se stala osudnou pro muže zákona. Novozámečtí železniční policisté Karol a Michal ve zdemolovaném autě na místě podlehli těžkým zraněním. Ze služby se už domů nikdy nevrátí. Manželkám policajtů zůstaly jen oči pro pláč a fotografie jako vzpomínky na krásné chvíle, které se už nikdy nevrátí. Po Michalovi navíc smutní jeho dvě malé děti – šestiletý Míša a dvanáctiletá Emma. Podle dostupných informací smrtící havárii způsobila řidička (35) osobního auta, která nedala policistům přednost.

V autě přitom vezla dvě malé děti a svoji mámu. Nejhůře dopadla desetiletá Linda. „Posádka leteckých záchranářů pomáhala desetiletému děvčátku, které má poraněnou páteř, povrchové odřeniny na těle a hlavě a bylo dezorientované. Po ošetření a přeložení na palubu vrtulníku byla malá pacientka ve stabilizovaném stavu letecky transportovaná do Dětské fakultní nemocnice v Bratislavě,“ uvedla mluvčí Air – Transport Europe Zuzana Hopjaková.

Při havárii se zranilo celkem sedm lidí, Linda těžce, další dítě má lehčí zranění. Děti převezly do bratislavské nemocnice, dospělé do špitálů v Nových Zámcích a Komárnu. Ale ne všechny. „Někteří i přes doporučení záchranářů odmítli převoz do nemocnice,“ prozradili zdravotníci. Okolnosti tragické bouračky nyní vyšetřují policisté. Příbuzným ale už nic Karola a Michala nevrátí.

Při jiné ošklivé autonehodě na Slovensku zemřeli otec s dcerou, když se vraceli z promoce:

Adyka ( 6. srpna 2017 08:09 )

Za prvé, v té době ještě nabyl Blesk a pod.... Za druhé, ta nehoda nebyla chybou policistů!!! Za třetí, V Rudém právu tyto zprávy nehlásily. A že by jich bylo....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání