Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená jízda ženy bez řidičáku: Na benzince smetla tři muže, jsou vážně zranění

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: HZS Zlínského kraje)
Autor: ČTK ljš - 
3. srpna 2017
09:56

Nemá řidičák, přesto sedla za volant a jela jako šílená! Dvaatřicetiletá řidička srazila v areálu benzinové čerpací stanice ve Frýdlantu nad Ostravicí na Frýdecko-Místecku tři muže. Dva jsou ve vážném stavu.

Dvaatřicetiletá řidička osobního automobilu ze zatím nezjištěných příčin vjela do protisměru, najela na vyvýšený ostrůvek oddělující prostor v areálu a narazila do sloupku s dopravními značkami a poté do skupinky chodců, kteří tam procházeli.

Podle policejní mluvčí Gabriely Holčákové nebyla řidička ovlivněna návykovými látkami, ale ani neměla řidičský průkaz.

Při nehodě utrpěli zranění tři muži ve věku od 38 do 54 let. "Pacient neznámé totožnosti utrpěl život ohrožující zranění hrudníku a břicha. Musel být uveden do umělého spánku a připojen k přístrojem řízené ventilaci. Další, čtyřiapadesátiletý muž byl ošetřen s vážným poraněním hlavy," uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Třetí muž měl poraněnou hlavu a ruku.

Lotrando ( 3. srpna 2017 17:58 )

Pekne se to tady dokurvilo za 25 let bordelu vozrali a zfetovany ridici na silnicich nejak ta demokracie se zacina vymykat. A jeste ujizdej policajtum. Za bolsevika by to udelali jednou. Hodne lidem to vyhovuje ze se muze chovat jako hovado. Nejsou tady zakony no proste bordel

moiaza ( 3. srpna 2017 14:14 )

32 let. Přesně to odpovídá věku Havlových dětí. Řička bez ŘP. Přesně tak si život a demokracii představuji tito Havlovi parchanti.

panamira ( 3. srpna 2017 12:01 )

Nechápu jak manžel cikánky paterčat má hroší kůži a do práce ho nedostane ani tank. Jejich cikánské děti mají názorný příklad jak žít a nepracovat a to na úkor pracujícího lidu, který vše platí.Doufám, že ANO a SPD po volbách udělá pořádek.

labid ( 3. srpna 2017 11:55 )

Proč tomu říkáte "řidička" ???

krtek. ( 3. srpna 2017 11:36 )

Mate recht s hadrem prez hlavu se spatne ridi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání