Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka obžalovaná ze smrti Elišky (†15 měsíců): Znovu porodila, tvrdí televize

Autor: lm - 
2. srpna 2017
20:19

Matka podezřelá z vraždy vlastní dcery (†15 měsíců) prý znovu porodila. Informovala o tom FTV Prima. Tereza P. původně sváděla smrt dcery na očkování, podle policie ale Eliška zemřela násilnou smrtí.

Tereza P. z Vacenovic na Hodonínsku podle FTV Prima porodila minulý týden; novorozená dcerka dostala jméno Laura. Stalo se tak ani ne rok poté, co zemřela její dcera Eliška (†15 měsíců).

K otřesnému činu došlo loni v listopadu. „Byla na očkování vakcínou Priorix. Dopoledne byla unavená, tak usnula, spala zhruba dvě a půl hodiny. Pak se vzbudila a já jí změřila teplotu a dala oběd. Chtěla mlíčko, tak jsem jí ho dala a usnula. Otočila se na bříško a nosánkem do duchny, tak jsem ji nechala spát… Pak jsem tam došla a ona nedýchala. Šla jsem pro pomoc a ona už nedýchala. Prý jsem ji našla mrtvou,“ tvrdila po smrti dcery sedmnáctiletá Tereza na Facebooku. Jenže vše se ukázalo být jinak.

Patnáctiměsíční Eliška podle policie zahynula násilnou smrtí a necelé dva týdny po tragédii byla její matka obviněna ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Podle informací televize měla matka ve vzteku dcerou třást tak silně, až jí ublížila.

Tereza bude souzena v postavení mladistvé, takže jí za čin hrozí maximálně 10 let. Čin navíc může být překvalifikován na usmrcení z nedbalosti, za což by jí hrozil trest podstatně menší.

Video: Policie obvinila ženu, která nechala své dítě zemřít ve skříni

amaliana ( 3. srpna 2017 15:28 )

Můj názor - sterilizovat a dítě odebrat, dát k adopci.

dandova ( 3. srpna 2017 08:54 )

Kdyby byly pořádný tresty, byla by někde v klidu zazděná.

cabogaj ( 2. srpna 2017 22:22 )

Čubka jedna.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání