Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Michaela (26) na dálnici smetla policistu Josefa: Byl to její soused

Autor: aba - 
2. srpna 2017
16:17

Velké neštěstí a smutná shoda náhod. I tak se dá označit tragédie, ke které došlo v pondělí 31. července na slovenské dálnici D2. Dopravní policista Josef Štefek tu odkláněl provoz kvůli dokumentování nehody, když ho smetla mladá řidička Michaela (26).

U výjezdu z Lozorna ve směru na Bratislavu se snažil Josef, dopravní policista, manžel a otec, odklonit dopravu tak, aby mohla být nehoda, která se na dálnici stala, zdokumentována. Jenže Michaela (26), která se řítila ve svém autě, se nejspíše nevěnovala řízení a dopravního policistu smetla. 

Podle očitých svědků letěl Josef několik metrů vzduchem. Na místo byl ihned přivolán vrtulník a policistu na místě oživovali. S těžkými zraněními ho převezli do nemocnice, kde bohužel zemřel. Nehoda je o to tragičtější, že oba dva pocházejí ze stejné obce.

Podle serveru pluska.sk pocházejí z nedaleké obce Sekule a žili ani ne dva kilometry od sebe. "Je mi to strašně líto. Josef byl hodný člověk. Skoro jsem tu novinu nepřežila. Michaela však také neměla lehký život. Před několika lety jí zemřela maminka na rakovinu. Určitě to neudělala schválně," pláče vzdálená příbuzná Zdeňka, která znala oba dva.

Smrt Josefa velice zasáhla policisty, kteří s ním pracovali. "Ještě si to ani pořádně neuvědomuju," řekl tichým hlasem jeden z jeho kolegů. Policie už nehodu vyšetřuje. "Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání a na základě dosavadních zjištění vznesl obvinění z přečinu usmrcení vůči Michaele z Malaciek," řekla policejní mluvčí Lucia Mihalíková.

Na jinou tragickou nehodu, při které sedl za volant teprve patnáctiletý chlapec, se podívejte ve videu:

jany ( 2. srpna 2017 18:26 )

ten clanek je tak strasne napsanej, ten slovosloed proboha to je hruza

abaron ( 2. srpna 2017 17:58 )

čo si myslela, že starý uskoči ??? má to na doživotie kráva

moiaza ( 2. srpna 2017 17:47 )

Ach, i tady má dnes vyhrazené právo diskutovat pouze velká inteligence. Tak opět jsem bez nároku. Takové inteligenci nerozumím. Nejsem Havlovo dítě.

deep_ass_flsting ( 2. srpna 2017 16:28 )

Ženský se mají držet ču.ráka a vařečky a ne se srát za volant.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání