Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Milionář našel svou manželku mrtvou: Oběsila se po návratu z cesty kolem světa

Autor: lm - 
1. srpna 2017
21:21

Manželku britského milionáře našli mrtvou v jejím domě. Sharon Halliwell (†48) se měla oběsit po hádce se svým manželem. Žena se přitom jen několik dní předtím vrátila z pohádkové měsíční cesty kolem světa. Ve Velké Británii nyní ukončili vyšetřování její smrti.

Sharon byla manželkou Darrena Halliwella (50) z anglického Wiganu, který podniká v informačních technologiích. Jejich manželství ale nebylo vždy šťastné. Před dvěma roky podnikatel svou choť napadl na palubě letadla a poté měl pomočit sedadlo a být agresivní, kvůli čemuž muselo být letadlo přesměrováno. V září 2015 ji pak měl napadnout znovu, když se vrátil domů opilý z hospody. Darren Halliwell se u soudu k činu přiznal a loni v květnu vyfasoval tříletý zákaz přiblížení. Manželé se sice odstěhovali, ale nadále udržovali styky, a to až do ženiny smrti letos v dubnu.

Několik týdnů před smrtí Darren a Sharon absolvovali měsíční cestu kolem světa. Sharon měla na dovolené manželovi dvakrát vyhrožovat sebevraždou. „V první den naší dovolené řekla, že ukončí svůj život skokem ze střechy v Singapuru. Druhý den si kolem krku omotala upínací gumu ze zavazadla. Sundal jsem jí to a ona se uklidnila. Po zbytek dovolené pak byla v pohodě,“ popsal Darren Halliwell vyšetřovatelům.

Po návratu domů kvůli tomu měla navštívit psychiatra. Kvůli pochybení sestry ke schůzce ale nikdy nedošlo. V osudný den se manželé pohádali kvůli práškům na spaní, na kterých byla Sharon dlouhé roky závislá a objednávala si je na internetu. „Když jsme se vrátili domů, měla nějakou práci, tak jsem převzal její balíček. Požádal jsem ji, aby ho otevřela a ona to udělala a přiznala, že to jsou prášky na spaní. Řekl jsem jí, že musí k doktorovi a ten rozhodne, jestli jí je napíše. A to bylo naposledy, co jsem byl v domě,“ uvedl.

Tři dny nato Sharon poslala svému manželovi smsku, že „tu už ráno nebude“. Darren poté vyrazil do jejího domu a našel ji oběšenou u schodiště. „Sharon byla milovanou manželkou, dcerou, matkou a babičkou, která bude všem chybět,“ dodal milionář po ukončení vyšetřování.

krasomila ( 2. srpna 2017 09:01 )

Jinak nic proti, inteligente, ale ty zuby bude mít nejspíš umělý... Ssamozřejmě poměřovat lidi podle ***elnosti můžeš, jen jestli ty sám nejsi na poblití ještě víc než ten plešatej hejhula. Je mi přes třicet a nechtěla bych ho ani za milion.

krasomila ( 2. srpna 2017 08:56 )

No, jen jestli mu v jeho pokročilém věku ještě stojí, plešounovi.

6010 ( 2. srpna 2017 08:22 )

Hele, ty budeš nějaký úchyl, viď?

6010 ( 2. srpna 2017 08:20 )

Je vidět, že život s milionářem není nijak růžový.Z peněz mu zřejmě hrabe a ona s ním neměla jednoduchý život.Byla tzv. ptáček ve zlaté klícce.Ale nemusela si brát život.Měla ho řádně oškubat a jít od něho pryč.

jany ( 2. srpna 2017 03:19 )

hysterka, sobecka, uzivajici si cizi prachy a kvuli tomu, aby splnila sve vyhruzky, necha dite bez matky, fuj

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,24 25,36
USD 23,62 23,8
GBP 29,39 29,59
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud