Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babička zmizelé Míši Muzikářové: Policie mi slíbila, že ji budou hledat dál

Autor: aba - 
31. července 2017
21:19

Ani po více jak půl roce od zmizení Michaely Muzikářové policie neví, co se s ní stalo. Nové informace do případu přinesl uniklý dokument, podle kterého by měl být jediným zbývajícím podezřelým mrtvý Otakar S. (†38). Policie počítá s ukončením prověřování případu v srpnu. Míšina babička ale promluvila o tom, co jí policie slíbila.

Policie uvalila na případ informační embargo poté, co se oběsil hlavní podezřelý, přítel matky ztracené Míši Otakar S. ve svém bytě na Plzeňsku. Poté se začaly objevovat informace o jeho výslechu na detektoru lži a také o tom, že byl stíhaný za obtěžování jedné z kamarádek Míši.

Server iRozhlas.cz přinesl v minulých dnech i uniklý spis, v němž se tvrdí, že Otakar S. je jediný možný podezřelý. U něj v kufru se měly nalézt věci, které Míše patřily. Muž se měl přiznat i k tomu, že ho dívka přitahovala a ukájel se v jejím pokoji.

Mobilní telefon Míši měla podle původní verze najít její matka zapadlý doma. Po jeho sebevraždě se ale měla policii přiznat, že jí ho dal Otakar a ona lhala o tom, jak ho našla. Původně měla policie v plánu v pondělí oznámit datum tiskové konference, během které by sdělila detaily případu. Po těchto odhaleních k tomu ale nedošlo a co víc, policie od prošetřování případu v dosavadním rozsahu nejspíše ustoupí. V srpnu prošetřování případu ukončí a nejspíše odloží. 

Pro TV Nova promluvila babička zmizelé dívky, která je s policií v kontaktu. "Slíbili mi, že se v tom bude ještě pokračovat. Sice menší skupina, ale bude. Naděje umírá poslední," doufá rodina stále ještě ve šťastný konec případu. 

Policie se k případu a uniklým informacím, včetně těch, které byly zveřejněny minulý týden, odmítá vyjadřovat. Nejdříve je prý nutné seznámit obě strany se závěrem vyšetřování. "Ve chvíli, kdy s tímto závěrem budou seznámeny všechny dotčené strany, tak bude uspořádána tisková konference," řekla krajská policejní mluvčí Veronika  Hyšplerová.

Video  Poslední video pohřešované Míši Muzikářové: Takhle se radovala ze sněhu  - Musical.ly
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání