Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zuzana (†24) se utopila před zraky Tomáše (23): Tělo našli až po několika hodinách

Autor: shp - 
31. července 2017
15:49

Mladá Slovenka Zuzana (†24) si šla zaplavat s krajanem Tomášem (23) do Atlantského oceánu. Koupání u břehů dovolenkového střediska Point Pleasant Beach ve státě New Jersey se jí ale stalo osudné. Ven už se z vody živá nedostala.

Zuzana si šla zaplavat přibližně v půl třetí ráno s třiadvacetiletým krajanem. Americká média informovala, že se dívka měla koupat nahá. Podle místní policie pár přemohly těžké příbojové podmínky doprovázené silnými větry vanoucími od severovýchodu.

Tomáš se dostal na břeh, mladá žena takové štěstí neměla. Pobřežní stráž spustila pátrání, do kterého zapojila záchranářské lodě a helikoptéry. Úspěšné však nebylo. Záchranáři ho proto odvolali.

Vyjadřujeme upřímnou soustrast rodině v tomto nejtěžším čase,“ uvedl kapitán Scott Anderson pro web Lavallette-Seaside Shorebeat. „Přerušení pátrání je vždy těžké rozhodnutí a nepřijímáme ho snadno,“ dodal. 

Po několika hodinách voda vyplavila tělo, které údajně odpovídá Zuzanině popisu. Portál ABC7NY uvedl, že ji našli kolemjdoucí u nedaleké promenády.

VIDEO: Slovenskem otřáslo nedávno utopení teprve patnáctileté Kristínky

kardinal25 ( 1. srpna 2017 10:28 )

v pul ttreti rano..... byla nalita a koupala se potme. To dela jen *******

msml20 ( 31. července 2017 15:26 )

To si jde někdo v půl třetí ráno zaplavat do rozbouřeného oceánu? Co si tím dokazuje? Chudáci rodiče.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání