Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z ferrari za 6 milionů zbyl popel: Majitel si bourák užíval pouze hodinu

Autor: shp - 
28. července 2017
12:55

Chtěl mít pořádné fáro, a tak se plácnul přes kapsu. Angličan si koupil luxusní Ferrari 430 Scuderia za necelých 6 milionů. Dobrý řidič ale není. Od pořádně drahé koupě uplynula pouze hodina a muž se s vozem vyboural.

Řidič vyjel s bourákem ze silnice M1 v hrabství South Yorkshire. Ferrari skončilo po padesátimetrovém pádu v poli a zanedlouho po karambolu vzplálo. Z vozu zbyla jenom ohořelá a nabouraná karosérie.

Muž za volantem měl veliké štěstí. Z vozu odešel po svých a utrpěl jenom drobné šrámy a pohmožděniny. Svým řidičským schopnostem dobrou reklamu neudělal, ale světu ukázal, že vůz značky Ferrari je bezpečný dopravní prostředek.

Policisté, kteří dojeli na místo, nebyli zprvu ani schopni identifikovat, jaký vůz řidič vlastnil. „Důstojníci se ptali řidiče, jaký druh auta měl. On jim odpověděl, že to bylo ferrari,“ uvedla policie k výjezdu na svém Facebooku.

Podívejte se na další tragickou jízdu ve ferrari:

Video  Boháčovu tragickou jízdu ve ferrari se podařilo natočit na video.  - Facebook
Video se připravuje ...

jahodove_ticho ( 28. července 2017 22:31 )

A to jako angličan si koupil v Anglii Ferrari s levostranným řízením? No tak Bulváre!!!!! Buď sis to vycucal na základě fotky z prstu nebo nemáte fotky a cpete k textu úplně jiný. Jste fakt umělci, i retardovaný sliz by to zvládl líp!

sores ( 28. července 2017 17:32 )

No a co, kdo si může dovolit takové auto ten rozhodně prachy nepočítá!!

europa ( 28. července 2017 13:55 )

A měl to pojištěný?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání