Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Úchyla zatkli za vraždu syna (†13): Měl vidět fotky otce v plínkách, jak jí vlastní exkrementy

Mark Redwine zatčen za vraždu svého syna: Viděl chlapec až příliš?
Mark Redwine zatčen za vraždu svého syna: Viděl chlapec až příliš?  (Autor: Koláž Blesk.cz)
Autor: aba - 
27. července 2017
22:04

V listopadu 2012 letěl Dylan Redwine do amerického Colorada navštívit svého otce. Pak ale zmizel a jeho ostatky se našly rozházené v místních horách. Po pěti letech zatkla policie otce malého Dylana a obvinila ho z vraždy. Dítě prý vidělo příliš a zaplatilo za to.

Rodiče sourozenců Dylana a Coryho si prošli ošklivým rozvodem a bitvou o opatrovnictví dětí. Tu nakonec vyhrála jejich matka a tak oba žili s ní. U otce však měli soudem nařízené návštěvy a právě jedna taková v roce 2012 se stala Dylanovi osudnou.

Chlapec letěl za otcem na svátek díkůvzdání, i když po posledním setkání, které provázely hádky a neshody, tam nechtěl. V záběrech z letiště je vidět, že spolu skoro nemluvili, když chlapec přišel za otcem. Tu noc měl Dylan podle záznamů z telefonu požádat otce, aby směl strávit noc u kamaráda. To mu otec nedovolil. Druhý den ráno kamarád poslal Dylanovi SMS s otázkou „kde jsi?“, ale odpovědi už se nedočkal.

Chlapec totiž záhadně zmizel a případ se stal v Americe tématem číslo jedna. Město zahltily plakáty s chlapcovou podobiznou a dobrovolníci pročesávali místní lesy. Marně. O sedm měsíců později byly části chlapcova těla nalezeny v horách necelých dvacet kilometrů od místa bydliště jeho otce. V roce 2015 turisté nalezli i jeho lebku. Zkoumání prokázala údery do hlavy na dvou různých místech.

Minulý týden policie zatkla chlapcova otce Marka Redwina v souvislosti s jeho vraždou. A právě teď se rozhodl promluvit i Dylanův bratr, který tvrdí, že spolu s ním objevili velice zvláštní otcovy fotografie.

„Viděl jsem fotky. Je na nich on a má na sobě ženské oblečení a make-up na obličeji. Má na sobě i plínku a je vidět, jak z ní vybírá vlastní exkrementy a pak je jí,“ popisuje nechutné obrázky Cory. Podle jeho slov měli s bratrem v plánu otce ohledně fotografií konfrontovat. Zdali se ho Dylan nakonec zeptal sám a zaplatil za to životem, zatím vyšetřování neukázalo.

Video  Kamera v obchodě zachytila muže, který masturbuje nad PlayStation 4.  - Live Leak
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání