Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otakar S. byl sexuální predátor. Míšu omámil hypnogenem, ukázal detektor lži

Autor: ljš - 
27. července 2017
11:01

Už je jediným podezřelým! Tajný materiál policie ukazuje osobu Otakara S., přítele matky pohřešované Míši, v naprosto děsivém světle. Kriminalisté ho popisují jako sexuálního predátora, který omamoval ženy hypnogenem a následně je zneužíval. Detektor lži odhalil, že látku podal i zmizelé holčičce.

Dokument, který získal server iRozhlas.cz, ukázal, že policisté už pracují s jedinou variantou. "Nejpravděpodobnější verzí se jeví ta, že pachatelem únosu je Otakar S. Pohřešovaná s ním odešla dobrovolně, buď pod nějakou legendou, nebo protože spolu byli domluvení a během únosu došlo k nešťastné události, která vedla k její smrti (například hádka, předávkování léky)," píše se v něm.

Již dříve vyšlo najevo, že se v Míšině pokojíčku našly Otakarovy biologické stopy, konkrétně sperma, které se nacházelo na prostěradle, ale i čistém prádle holčičky. Podezřelý prý policistům přiznal, že se tam ukájel, protože ho dívka přitahovala. "Myšlenky na ni zaháněl sexem s její matkou," přiznal podle serveru vyšetřovatelům. Dokola ale tvrdil, že Míše neublížil.

Podle kriminalistů ale Míšu omámil hypnogenem (lék na spaní, pozn. red.). Zjistili totiž, že ho kupoval na internetu, a prozradila to i jeho reakce na detektoru lži. Objevilo se také několik svědectví žen, které s Otakarem měly vztah. "Uspával je lékem hypnogen a poté na nich vykonával sexuální praktiky, které odmítaly – ženy o tom nevěděly, ve výsleších uvádějí, že si vzpomínají na okamžiky, kdy se probudily malátné s nepříjemnými pocity v intimních partiích," píše se v dokumentu.

Z podrobného vyšetřování Otakarovy osoby vyplývá, že vedl tajný život sexuálního predátora. Manipuloval ženy, chodil s několika najednou a předstíral, že je bohatý. Podle všeho do svých her zatáhl i Míšu. Čile si s ní totiž psal přes Facebook a velmi často si také volali. V lednu ale podle serveru jejich komunikace náhle ustala a nikdo neví proč. Naposledy si volali dva dny před jejím zmizením. Pak se Míša ztratila neznámo kam...

jirsbe ( 11. srpna 2017 07:56 )

ja si to take vic nez myslim nejspis eva otovy podlehla ponevadz ota si tam nalozi dite do auta a vozi do noci po ustecku a to nemusim psat ten zbytek otu pote obvinej ale eva tomu neveri a pousti si otu do bytu dalta to viim ze i pres ten jeden problem si ota chodil za misou te se to nelibilo ale ota byl neodbytnej a rekl bych to proc misa posl dobou chodila do skoly driv nez ostatni ze se obcas otik ukazal u evy doma pred odchodem misi do skoly oty mama rekla ze se meli sestehovat a to jeste byla misa na cajtech vyslichana jako svedek oba jeli v problemu a tak mohly ostat bojara tak se nejspis domluvili ze misu odstrani eve to vadit nebude pokud se on nastehuje zpet k ni jasny ze kvuli penezum

milan59 ( 5. srpna 2017 14:28 )

Podle tvýho profilu si vinen ty ,podle sebe soudíš druhý

milan59 ( 5. srpna 2017 09:59 )

milan59 ( 5. srpna 2017 09:49 )

"Už je jediným podezřelým!" Protože nikoho jiného nevzali v potaz že by malé Michaele ublížil nebo ji někam odvezl.Je neskutečný že skoro všichni vědí že Otakar byl pedofil,že zneužíval malé holky,ale nikdy nebyl potrestanej.Jestliže by Mišu zabil,jak by bylo možný jednoruký chlap za sebou zahladit tak perfektně stopy že ji nikdo nenašel,ale vycvičený německý hafan natož český ?Policie taky všude hledala a neříkejte že jednorukej člověk to za sebou tak důkladně zamete !!!A když už zmiňujete matku tak novináři z ní udělali "matku roku" a to jen proto že na nějaké blbé sociální síti měla fotky Evy Braunové,to nikomu nevadí že je v česku spousta takovej lidí dokonce hudebních skupin veřejně vystupujících např.Ortel ale tohle se hodilo do placu a z mámy udělali "lidský odpad" a to jen proto že se nechtěla mediálně předvádět !!

la.ma ( 28. července 2017 07:39 )

krakonoši, mírni se s těma erotickejma příspěvkama, pedofile nadrženej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání