Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Adam (14) chtěl odvést sestřičku (2) za otcem z Izraele: Chytili je v Maďarsku

Autor: aba - 
26. července 2017
13:42

Čtrnáctiletý Adam a dvouletá Miriam včera zmizeli z brněnského bytu své matky. Po okamžitém pátrání je nakonec našla až maďarská policie. Děti byly na letišti a prý se chystaly navštívit svého otce.

Podle informací TV Nova má být jejich otec Izraelec a rodiče se nemohou dohodnout na tom, kde bude rodina žít. Prý chtěli sourozenci svého otce navštívit. Tomu by nasvědčoval i fakt, že je nakonec maďarská policie objevila na letišti v Budapešti.

Matka odešla v úterý v devět hodin ráno do práce, když se ale vrátila okolo třetí odpoledne, děti doma nenašla. Žena kontaktovala syna telefonicky, ale ten jí odmítl sdělit, kde se se sestrou nachází, uvedla policie v databázi pohřešovaných. Nejspíše chtěl Adam před matkou cíl jejich cesty utajit.

Teď policie čeká na více informací a hlavně návrat obou dětí do České republiky. Jak se sourozenci dostali do města vzdáleného od Brna více než 300 kilometrů, bude také předmětem jejich vyšetřování. 

Na záběry z únosu a objevení malé holčičky se podívejte na videu:

Video  Unikátní záběry: Televizní helikoptéra objevila unesenou holčičku (3).  - Reuters
Video se připravuje ...

pkomarkova ( 27. července 2017 08:48 )

Proč měl takový nápad? teď bych mu nainstalovala GPS lokátor.

europa ( 27. července 2017 07:45 )

Nejspíš po tatínkovi. Historie nad slunce jasně ukázala, co jsou židi zač. Proto taky po staletí žili v ghettech a nikdo je neměl rád. Jen ať si tam ten kluk táhne, ale holčičku ať nechá doma u mámy.

jany ( 26. července 2017 22:34 )

co to asi je za matku kdyz od ni utikaji do izraele pres madarsko a snazi se aby je nechytli

buban ( 26. července 2017 18:57 )

Sakra,plesk je málo čten, nekupován,tož nutno,pro povzbuzení diskuze,pravopisnou chybu učinit,poté na ni pleskoňka, např."paula1", upozorní-a to by v tom byl čert,aby se nediskutovalo.

mrkevmrkev ( 26. července 2017 18:56 )

Synkovi to někdo do hlavy nakukal, nejenom nápad, ale i to, že nechtěl uvést místo, kde se nachází. Kluk věděl moc dobře, že nedělá nic dobrého, ale špatný čin. Prověřit otce. Kluka nechat u táty a holka ať žije s mámou. Alespoň takhle se podělit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání