Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mirek (15) řídil a zabil kamarádku (†17): Nebyla to jeho první nehoda!

Autor: lm - 
26. července 2017
11:13

Patnáctiletý Mirek usedl za volant a zabil kamarádku (†17). Mladík nezvládl ostrou zatáčku a narazil do stromu. Navíc to není poprvé, co způsobil dopravní nehodu.

Tragická nehoda se stala v noci z pondělí na úterý u slovenských Štiavnických vrchů. Mirek v autě vezl své tři kamarády. Patnáctiletý mladík ale na mokré vozovce nezvládl zatáčku a vyletěl ze silnice, kde narazil do stromu. Studentka pedagogické školy Adriana (†17), která seděla za Mirkem, byla na místě mrtvá. Její starší sestra Božena, která seděla vedle ní, skončila ve vážném stavu v nemocnici. Mirek a spolujezdec Martin (18) vyvázli jen s odřeninami.

Auto mělo patřit Mirkově matce. Ta ho prý půjčila staršímu Martinovi, kamarádi se ale za volantem vyměnili. „Dožadoval se jízdy, tak mu to Martin umožnil. Proto budou policisté řešit i jeho,“ prozradil serveru Pluska.sk zdroj blízký vyšetřování.

Mirek má teď na krku obvinění z usmrcení a ublížení na zdraví. Podle TV Markíza chlapec není žádné neviňátko. Před půl rokem měl zapříčinit jinou dopravní nehodu, která se naštěstí obešla bez zranění. Protože mu ale tehdy ještě nebylo 15 let, policisté případ odložili. „Jsem v šoku, takový fajn kluk to je. Jejich děda je povzbuzoval a vedl k lásce k autům, motorkám, motorům. Nemůžu tomu uvěřit,“ řekl televizi soused řidiče.

gabreta ( 26. července 2017 19:15 )

Omyl. To jsou horní Uhry!!

zednik ( 26. července 2017 16:23 )

Hlavně pitomá. To asi chtěla mít zážitek aby měla co na FB vytrubovat jak to dali. Kdyby jí to myslelo, odmítla by jet dál.

zednik ( 26. července 2017 16:20 )

Z "fajn kluků" se vždycky vyklubou idioti. V tomhle případě vrah. Osádka auta taky moc rozumu nepobrala, když neprotestovala.

msml20 ( 26. července 2017 16:18 )

Poprvé není napsáno krásná Adriana a zrovna tak moc pěkná holčina. Upřímnou soustrast rodině.

odol ( 26. července 2017 15:29 )

Takéto prípady debility rodičov a ich detí sú na Slovensku v podstate každý týždeň cca jeden!!Rodičia,ktorí hrubo zanedbali zákon,deti-ktoré si myslia,že sú riaditeľia zemegule doplácajú na svoju neskúsenosť a naivitu...Nedávno četníci pri zákroku odpráskli spoludebila,čo sedel vedľa 17 ročného ,,vodiča,,ktorý pred nimi prchal.To bol už jeho 4 problém s jazdením bez VP a útek pred četníkmi...Blbá matka obviňuje všetkých,všetko-len nie seba.Cestní pandúri s toho mali prúser,mierne ich ,,pomrd@li,, a tak keď minule začal prchať pred nimi ďalší dement-vyl@jnili sa na neho,mali to u prd@le-veď sa raz chytí,nie??? P.S.Cesta kde havaroval tento 15 ročný tupoň,je nebezpečná,úzka,prudké klesanie,zákruty a aj profesionál tam musí byť sústredený aby nemal problém!Ale kto chce kam-pomôžme mu tam!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání