Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Noční jízda z pivních slavností: Mladík v BMW v Přerově demoloval auta, domy i stromy

Autor: ČTK ljš - 
24. července 2017
14:43

Škoda 400 tisíc! Pětadvacetiletý řidič, který se Přerovem vracel v noci na neděli z nedalekých pivních slavností, cestou poničil podle policie dvě osobní auta, dva rodinné domy a několik okrasných stromů. Zastavil ho až náraz do okapového svodu jednoho z domů. Muž se odmítl podrobit dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Při zběsilé jízdě naštěstí nikdo nebyl zraněn.

Nehoda se stala před 02:00 v přerovské Hlavní ulici, kudy se řidič BMW vracel z pivních slavností z Beňova. „Při průjezdu ostré pravotočivé zatáčky u bývalého hostince nezvládl řízení a přejel do protisměru a poté vlevo mimo komunikaci. Rozjeté vozidlo narazilo do popelnice a poté do zaparkovaného osobního automobilu Opel Corsa,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek

Vlivem nárazu byl vůz Opel otočen o 180 stupňů, při tom polámal pět okrasných stromků, auto bylo poté odhozeno na rodinný dům. Řidič BMW přesto pokračoval dál, porazil podle policie dopravní značku a narazil do zaparkovaného auta Škoda Rapid. „Následně BMW přední částí narazilo do okapového svodu rodinného domu a zastavilo se,“ doplnil Kořínek.

Okolnosti nehody policie dál vyšetřuje.

VIDEO: Bouračka dvou aut v Plzni, jedním byl služební vůz strážníků. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání